Bedank Hulpverlener

Redactie – Het blijkt dat er bij sommige bezoekers van de site de behoefte hebben om hulpverleners te bedanken voor hun inzet. Of het gaat om een ongeval, een brand of een dier in nood, waarbij u betrokken was. U kunt altijd op de hulpdiensten rekenen.
U kunt met naam en toenaam u verhaal doen, maar anoniem is ook mogelijk. De redactie zal streng gaan controleren op berichten die niet op de pagina thuis horen. We behouden ons het recht om zonder waarschuwing berichten te verwijderen.
Mocht u vragen hebben dan kunt u via het contact formulier contact met ons opnemen.

 
Reacties

Annet Meerdink

9 oktober 2023

Jongens mag ook gezegd worden na het ongeval van gisteren van 8oktober jullie doen ongeloofelijk knap werk ook jullie sterkte met het verlies van jullie collega

J h Pennings

9 juli 2023

Hoi hulpverleners jullie allemaal bedankt voor het netjes afhandelen van het ongeval op de weg Zelhem Halle vrijdag nacht. Hoe jullie de kinderen op vangen agente en later de ambulance zusters!Het correcte werken en de rust die jullie kunnen brengen dat is bijzonder! Gelukkig is het allemaal goed afgelopen! Jullie allemaal bedankt, Herman Pennings

Nathalie Dei Cont

11 augustus 2021

Op 8 augustus 2021 6uur30 smorgens Leuven wil ik Nathalie persoonlijke de brandweer ,de mug en de ambulanciers bedanken voor hun geduld en ze waren er zo snel bij dank u 👍👍🙏 Uz leuven aangekomen dank u aan de verpleegsters, verplegers dokters ongelooflijk om al de hulp .niet veel mensen beseffen dat jullie lopen om een leven te reden .👍👍

B.J Meer

3 augustus 2021

Hierbij wou ik de hulpdiensten graag bedanken. Mijn noodhulp is al een paar maand geleden nl 05-02-2021. Hier werd ik namelijk in de avond getroffen door een hart stilstand. Door het snelle reageren van mijn vriendin om 112 te bellen en het snelle handelen van de hulpdiensten mag ik het nog na vertellen al weet ik er zelf niet veel van. Dus nogmaals hartelijk dank; Bennie ter Meer.

J.D.Noorlander

16 september 2020

Heel hartelijk bedankt, hulpverleenster en hulpverlener, die mij op maandagmiddag 14 september 2020 rond 17.15 uur in 's-Heerenberg uiterst vlot en deskundig hebben geholpen. Geroepen i.v.m waarschijnlijk een hartprobleem, bleek het toch een anafylactische shok. Door oa uw deskundige aanpak en de assistentie van de brandweer loop ik al weer behoorlijk gezond rond. Wel met een andere kijk op wespen en ambulances..... Ook namens vrouw en zoon: Bedankt voor uw inzet.

5 mei 2020

8 augustus 2020

Via deze weg wil ik de omstanders bedanken die mij op 5 mei op de rotonde in Gendringen hebben geholpen. Graag zou ik jullie persoonlijk willen bedanken maar ik heb geen namen of nummers en daarom op deze manier. Grote dank aan de mannen die met hun spierballen de auto weer overeind geduwd hebben zodat ik uit kon stappen. Voor het stel met het kleine kindje wat er bij is gebleven totdat de hulpdiensten er waren ook mijn grote dank daarvoor, ik heb dat erg fijn gevonden. Ik weet niet of de kleine het ongeluk gezien heeft maar zo wel dan hoop ik dat hij er niets aan heeft overgehouden. Bij deze nogmaals; iedereen die geholpen heeft vanuit de grond van mijn hart bedankt, jullie zijn geweldige mensen! Vriendelijke groet van mij

Papa

2 april 2020

Ik bedank mijn liefe vader omdat hij mensen heeft rered

Thea Vermeulen

13 februari 2020

Bedankt broeder van wagen 343 die op12 februari bij mij was op de Aldenhof.huisarts heeft je berichtje ontvangen en alles is nu in orde met de medicijnen. Ik voel me ook een stuk beter. Als we jullie toch niet hadden. BEDANKT. Thea Vermeulen

Thea Vermeulen

8 februari 2020

P.s. Natuurlijk wil ik ook 112 bedanken. Dat ik zo vlug een ambulance kreeg op de vroege ochtend van 29 januari. Ik vergeet helaas de namen. Mijn excuus. Het gaat wat beter. Ik moet met mijn hart nog onder controle. Mij dank is zeer groot.Thea Ver meulen Nijmegen.

Thea Vermeulen

7 februari 2020

Graag wil de ambulance personeel bedanken, die 29 januari in de vroege ochtend geholpen hebben. Mijn rikketik was een hardloop wedstrijd bezig mede dankzij jullie heb ik de finish niet gehaald. Bedankt voor het zorgzame en aquadate handelen. Thea Vermeulen.

Piet van Sandijk

1 november 2019

geen dank het valt ook onder onze taak ben blij dat het goed gaat met de hond

V.Cazemier

27 oktober 2019

Vanmorgen tijdens een wandeling bij Stroombroek is onze hond aangereden door een fietser. In blinde paniek is hij weg gerend en uiteindelijk op de A18 beland voorbij Wehl. Een omstander had de politie ingeschakeld, zij hebben Rijkswaterstaat gebeld. Die waren er enorm snel en hebben de snelweg geblokkeerd. Uiteindelijk ben ik meegenomen door een voorbijganger en naar de kop van de file gebracht. Daar kon ik mijn hond, die enorm eenkennig is, lokken en in mijn armen sluiten. Ik ben de meneer van Rijkswaterstaat enorm dankbaar voor zijn snelle actie en hulp bij het veilig houden van onze hond. Tevens ook alle omstanders die geprobeerd hebben onze hond te lokken, vangen en tegenhouden ook enorm dankbaar. En uiteraard ook het stel wat mij naar mijn hond heeft gebracht.

Amber Burgers

26 september 2019

Ik ben op 26 november aangereden door een auto op de morgenzonweg te Winterswijk, hulpdiensten bedankt! Ik weet er niets meer van, heb na het ongeval 3 maanden in coma gelegen, maar zonder de hulpdiensten was ik er hoogstwaarschijnlijk niet meer, dus bij deze; Bedankt!:)

FLORIS

2 juli 2019

Wij willen het lieve, leuke gezin dat ons afgelopen zondag geholpen heeft heel hartelijk bedanken. Wij, mijn moeder en ik stonden met pech langs de kant van de weg voorbij Hummelo. De vader van dit gezin heeft alle moeite gedaan om onze aangepaste auto te maken en dat is gelukt. Ik zit in een rolstoel en ben zwaar beperkt. Nogmaals ontzettend bedankt namens Floris!

Fedde De Kruijk

14 april 2019

goed gedaan hulpverlenders die bij het ongeluk van gisteravond

Debby Rutgers

11 maart 2019

Ik wil graag alle hulpverleners die betrokken zijn geweest bij het ernstige ongeval op de Gaanderse weg afgelopen zaterdagavond bedanken voor de goede zorgen rondom mijn broer. Bedankt voor het uitgebreide onderzoek. De uitkomst stelde bij ons veel gerust, waardoor het, voor zover dat kan, beter te verwerken is. Maar ook voor de zorg ter plekke. Ik kan mij voorstellen dat het ook voor de hulpverleners toch elke keer weer verschrikkelijk is om zoiets te moeten zien. Ook de zorgen van de medewerkers van het mortuarium, dank dat we mochten komen om afscheid te nemen en dank voor de goede zorgen daar. Bedankt ook voor de nazorg, het in persoon komen vertellen, maar ook aan de telefoon ons rustig te woord staan met al onze vragen. Dank jullie wel!!

Monique Duizendstra

1 februari 2019

Ik wil graag de politiemensen bedanken en ook het personeel van de ambulance, voor de reanimatie op mijn vriend, op donderdag 27 dec 2018, de agenten die het slechte nieuws kwamen brengen waren super lief en meegaand, dank jullie wel, ook voor de navraag later op de avond over de afloop.

Ed Geurts

28 januari 2019

Bij deze willen wij graag het ambulance personeel, de politie en alle andere hulpverleners bedanken voor de hulp die ze onze zoon zaterdagmorgen vroeg na zijn ongeluk gegeven hebben. Hij is er met kneuzingen en een zware hersenschudding nog goed vanaf gekomen.

Ans Teunissen

10 maart 2018

Wij willen langs deze weg het ambulance personeel, de brandweer, maar ook hulpvaardige buurtbewoners bedanken voor de hulp die onze zoon gisteravond na zijn ongeluk gehad heeft. Hij is vannacht nog geopereerd aan zijn been en het voelt alsof er een tank over hem heen gereden heeft. Maar meer dan zijn been en een gedeukt imago is het gelukkig niet.

Aarti

1 maart 2018

Langs deze weg wil ik ambulancepersoneel en de brandweerlieden bedanken voor hun volledige medewerking en inzet in de nacht van zondag op maandag 26 maart 2018 te Miquelstraat, Den Haag. Heel hartelijk dank namens mij en mijn echtgenoot.

Hennie

2 februari 2018

Ik wil de polietie die mijn gister avond hebben gevonden in een wei land waar ik vast stond met de auto hartelijk bedanken voor hun buiten gewoonlijken inzet hartstikken bedank

gerda langeler

12 december 2017

Deze agent uit Borculo heeft wel een extra grote bos bloemen verdient met een extra biertje omdat die zo lekker vol modder zat

Henri.Heusinkveld

24 november 2017

Op maandag 13 november 2017 werd ik in Varsseveld op de kruising Geesinkampstraat/Aaltenseweg geschept door een personenauto. Hoewel ik ter plekke de omstanders heb bedankt voor hun hulp in afwachting de komst van de ambulance. Wil ik mijn dank via deze weg nog een keer uitspreken en benadrukken dat het belangrijk is dat mensen zich om jou bekommeren wanneer het nodig is

Lot

22 september 2017

Dank aan de politieagent die mij gisteravond staande hield. Ik reed met onvoldoende verlichting (nieuwe auto, dacht dat ik de auto-functie ingeschakeld had....) Kreeg ter plekke uitleg over hoe dan wel en hij hielp me bovendien weer veilig de weg op. Hulde!

Nancy Fox

14 september 2017

Op 11 september jl werd ik aangereden op de Zieuwentseweg in Zieuwent. Ik wil met name de dames die zich over me ontfermden en die bij me bleven totdat de ambulance kwam, hartelijk bedanken. Ook natuurlijk de andere omstanders die hielpen, het ambulance personeel en de politie die snel ter plaatse waren. Ik heb het er wonder boven wonder (mijn auto lag op de kop in de greppel en is total loss) vrijwel zonder kleerscheuren vanaf gebracht. Dank aan allemaal.

M.beerthuizen

19 mei 2017

Ik wil de ambulance broeders bedanken dat ze onze zoon van 1.5 goed hebben geholpen toen hij een koortstuip had, en dat hun er snel waren. En ook nog bleven tot dat hij weer bij kennis was.respect !!

Poppe Schuitema

23 april 2017

Hulde voor de politie die binnen 5 minuten ter plaatse waren om de inbreker, van de woning aan de Steenhouwerspad, in de kraag te vatten. Ons vertrouwen in de politie is hiermee weer bevestigd

Dini Sperwien

11 april 2017

Wil de politie Berkelland heel hartelijk bedanken voor het terug vinden en brengen van mijn fiets die in Aug.2011 al gestolen is. heel veel dank voor jullie moeite,.Super !!!!

Paola Harbers

20 maart 2017

Beste omstanders, hulpverleners en mensen van de SEH, Op zondag 12 maart jongstleden rond 14.30 uur heb ik een eenzijdig ongeluk gehad op de Torenallee in Hummelo. Gelukkig heb ik niemand geraakt, zat ik alleen in de auto en waren er heel snel omstanders ter plaatse om mij te helpen. Ik wil jullie allemaal heel hartelijk danken voor jullie adequate hulp; in het bijzonder de mevrouw die de omstanders heeft gecoördineerd voordat ze de overdracht aan het ambulancepersoneel heeft gedaan (het enige dat ik nog weet is dat zij zwanger en verpleegkundige is (afd. neurologie?)) en de meneer die mijn hoofd heeft vastgehouden. Daarnaast wil ik alle mensen van de hulpdiensten: ambulancepersoneel, brandweer, politie en de mensen van het Slingelandziekenhuis bedanken voor wat jullie voor mij hebben gedaan. Wonder boven wonder leef ik nog en heb ik het er bijna zonder kleerscheuren vanaf gebracht, iets wat van de auto niet gezegd kan worden. Allemaal nogmaals heel hartelijke dank!!!

jootje

28 december 2016

wij willen de hulpverleners bedanken dat ze klaar staan voor iedereen. Wij hebben 2016 gelukkig geen hulp van de hulpverleners nodig gehad. Maar toch wensen wij hun ook een rustig oud en nieuw en een goed 2017

Melissa Thunnissen

25 september 2016

Beste lezers, Wij zijn opzoek naar de omstanders die woensdagochtend op de Duval Slothouwerstraat in Doetinchem hebben gereanimeerd. (21-09-16) Wij begrijpen het als u anoniem wilt blijven maar we willen graag weten wat de precieze plek was en of meneer nog iets heeft kunnen zeggen. Uiteraard zijn wij u zeer dankbaar. En als u anoniem wilt blijven kunt u anoniem hierop reageren. Mocht u wel uw naam bekend willen maken mag u mij ook een prive mail sturen naar m.thunnissen@live.nl Alvast bedankt!

senne

1 juni 2016

bedankt dat jullie zo snel bij mijn vriendin konden zijn .

Sanne W (17)

10 maart 2016

Ik heb zelf gelukkig nog nooit jullie hulp nodig gehad, maar ik wil graag alle hulpverleners bedanken dat jullie dit werk zijn gaan doen en dat jullie altijd voor anderen klaar staan. Ambulance: ik vind het een compliment waard dat jullie voor mensen vechten alsof het om jullie eigen levens gaat. Politie: ik vind het superknap dat jullie soms jullie eigen leven op het spel zetten om andere levens te redden. Brandweer: heel erg bedankt dat jullie alles doen wat jullie kunnen doen om niet alleen mensen maar ook hun bezittingen te redden, want je weet nooit wat voor emotionele waarde daaraan zit.

Joke

6 maart 2016

Beste Brandweermannen van GROENLO Hartelijk dank voor jullie snelle hulp gisteren 5 maart bij onze schoorsteenbrand.Gelukkig is alles met een SISSER afgelopen,en daarvoor nogmaals DANK

Jack

26 januari 2016

We lopen wel te sputteren op de Politie maar ik heb ze twee keer nodig gehad en ze stonden binnen 5 minuten bij ons op de stoep en we werden op een zeer correcte wijze benaderd en behandeld. Hiervoor mijn dank.

sandra

17 januari 2016

Bedankt. Alle hulpverleners.. die op 17december 2015 zo snel bij ons waren .in verband met brand in ons huis .en onze hond toch nog levend uit huis hebben gehaald.een hele grote pluim voor iederee nogmaals bedankt!!!!!!!,

fredie

11 oktober 2015

ik wil alle hulpverleners bedanken wat ze 19 maart 2015 voor ons hebben gedaan in gemeente winterswijk

theo reneerkens

26 september 2015

ik wil het ambulance personeel graag bedanken voor alle hulp die ik van hun gekregen heb. ook toen het geen nood geval was waren hun er toch voor mij ik werd door veerboden met de huisratenpost zodat die mij verder konden helpen maar we kwamen wel met de ziekenauto ik heb veel aan hun te danken daarom deze reactie gr theo reneerkens

angelien bonnink

8 mei 2015

hallo mensen van de brandweer en ambulancedienst ik wilde jullie graag heel hartelijk bedanken.voor alle goede zorgen tijdens het ongeluk wat in de kelder in een huis in aalten plaats vond op 30 april jl ben erg blij dat jullie mij hier snel hebben kunnen uithalen. jullie doen toch maar een heel knap stuk werk.. petje af echt waar, nogmaals super bedankt groetjes angelien bonnink.

Pablo

7 mei 2015

Heel erg bedankt dat jullie mijn vader hebben gered ! ( Man heeft Engel op zijn schouder bij ongeval A18 )

Fam. Ketelaar

5 mei 2015

Bedankt voor al jullie hulp in Didam, waarbij ook onze dochter met haar vriendin vast zat in de Booster. Gelukkig zat ze onderin, ze zijn flink geschrokken maar daarna toch weer terug gegaan om kermis te vieren. Nogmaals bedankt voor de hulp aan iedereen op dat moment

Ingrid

15 april 2015

Hierbij wil ik de agenten bedanken van Winterswijk, Amersfoort en Berkelland voor het terug vinden van onze dochter Lisa. Door jullie geweldige inzet kon Lisa weer snel naar huis. Heel erg bedankt en wij zullen het nooit vergeten. Groetjes Ingrid

Rafael

19 maart 2015

bedank voor je hulp

Cindy

20 januari 2015

Via deze weg wil ik iedereen ook de mensen die toevallig in de buurt waren en mij proberen te laten begrijpen wat er aan de hand was en zo lief was om mijn man in te lichten, de agenten die ervoor zorgde dat alles soepeltjes veliep, uiteraard de ambulance medewerkers die zowel mijn dochtertje als mij hebben begeleid en de brandweer die erg behulpzaam is geweest... heel hartelijk dank.

Dik

14 november 2014

Bedankt voor alle hulpverleners Woensdagavond 29 oktober 2014 heeft mijn man een hartstilstand gehad. Het was allemaal heel hectisch. Mede dankzij de telefonist, mijn overbuurman Hans ter Beek, de hulpverleners van de brandweer , ambulance en de sms kring voor reanimatie heeft hij het gered. Hiervoor nogmaals onze hartelijke dank .Hij is nu een week thuis en heeft nog een lange weg te gaan maar we komen er wel. Dik en Dorothe Jansen

José

20 maart 2014

Ik ben op vrijdagmiddag 21 febr. gevallen met met fiets bij het spoorstation in Doetinchem. Ik lag op de rails en werd meteen te hulp geschoten door een mevr. en vervolgens door meerdere mannen die me bijstonden tot de ambulance er was. Ik ben ws gevallen doordat ik niet goed heb gezien dat het fietspad met een knik liep.( Dit door oogonderzoek wat ik net achter de rug had.) Kan het nog steeds niet begrijpen .................Helaas heb ik beide armen gebroken en ben dus letterlijk onthand!!! Ik bedank jullie allemaal voor jullie zorgen om mij!!!! Het gaat nu redelijk al ben ik er nog lang niet. Had jullie graag persoonlijk willen bedanken.
3 3 False False

Ad Hendriks

24 februari 2014

Ik wil graag via deze weg de hulpverleners van de ambulancedienst Etten heel hartelijk bedanken voor de adequate en kundige reanimatie, naar aanleiding van mijn acute dubbele hartinfarct op zaterdag 7.12.2013 voor de middag in Ulft. Mede door deze inzet en het aansluitende snelle transport naar Rijnstate Arnhem, alwaar direct gedotterd werd, is zelfs de beschadiging van de linker hartkamer hersteld van 45% injectiefractie naar 57%. Geweldig, wat een betrokkenheid, ontzettend bedankt voor een 2e leven. Met vriendelijke groet, Ad Hendriks.

Yolanda Jolink

17 februari 2014

Brandweermannen en vrouw, aanwezig bij onze schoorsteenbrand.....héél hartelijk bedankt voor jullie geweldige inzet! Yolanda Jolink.

Seinhorst

5 oktober 2013

Hulppost Doetinchem, Hartstike bedankt voor de hulp van het ongeval op 25 Juni 2012. We zijn heel erg geschrokken maar door jullie hulp is bijna alles weer goed.

ilse jolink

2 juli 2013

hallo hulpverleners Keijenborg 25-05-2011 ik ben 25 jaar en ik heb mijn vader gered samen met jullie team. Mijn hartelijke dank dat jullie zo snel komen komen toen mijn moeder belde dat mijn vader een hartstilstand heeft gehad. ik snelde naar het huis van mijn ouders en ik heb toen gereanimeerd, ik ben jullie zo dankbaar dat jullie zo snel er waren (politie en Ambulance). en echt respect voor jullie allen. mijn vader is er weer boven opgekomen zonder schade. met vriendelijke groet, ilse jolink

Tom Kluitenberg

11 mei 2013

Geleen 11-5-2013 Gisteren heeft mijn moeder 112 moeten bellen omdat mijn vader niet goed was. Mijn moeder was behoorlijk in paniek. De hulpverleenster van 112 bleef gelukkig kalm. Toen ik eerste hulp aan het verlenen was bij mijn vader, kreeg ik haar aan de lijn. Zij heeft mij goed door de eerste hulp geloodst. Op de achtergrond hoorde ik de ambulance aan komen. Zij vroeg of ik het nu wel alleen aan kon. Ik heb haar gevraagd om toch nog even te wachten. Zij deed dat ook. Ik vond dat zeer fijn. Ik heb goed met haar kunnen samenwerken. Ik zou haar graag persoonlijk willen bedanken maar begrijp dat dat niet mogelijk is. Mijn vader heeft het ondanks alles niet gered.

Rene

15 april 2013

Ik wil de vrijwilligers van Brandweer Wehl hartstikke bedanken voor hun snelle optreden bij de schoorsteenbrand bij ons thuis. Zonder deze mensen kunnen we niks en dit op vrijwillige basis top mannen en damens. Het zou van de gekken zijn als we zulke posten gaan sluiten deze mensen doen top werk met grote passie.

bange jongen

14 april 2013

bedankt !!! politie, ik liet mijn hond los op een gras veld langs een drukke weg en hij liep gewoon weg, ik zag dat er autos aan kwamen, en toen kwam er een politie auto die mijn hond ontweek en stopte en mij hielp om de hond vast te houden ik was echt in schok want ik dacht dat een boete zou krijgen maar de 2 heren waren zo aardig en zijden dat ik even adem moest halen en mijn weg vervolgen, iedereen zegt wel dat de politie zo harteloos is maar als het er op aan komt dsn zijn het gewoon helden voor de kleine dingetjes. bedankt heren en namens mijn pupy en gezin.

bert oldenboom

23 januari 2013

18 Januari j.l., 18.50 uur, belandde ik met mijn Volvo stationcar, a.g.v. de gladheid op een deel van de Tulnersweg bij Halle, onfortuinlijk in de sloot. Graag bedank ik de medeweggebruiker in de Alfa Romeo die daar in de buurt woont, voor zijn attente aandacht en het doorverwijzen naar bergingshulp. Bijzondere dank aan de "bergingshulp" van dhr. Kramp sr., die mij met zijn shovel kundig weer op het rechte spoor bracht. Van harte "dank-je-wel" voor de geboden hulp! Bert

jolanda

9 januari 2013

Ik wil de ambulancebroeders bedanken voor hun goede zorgen die ze me op 9 april 2012 hebben geboden..ik was uit gegleden en had mijn bovenbeen gebroken..... ik zie nu pas dat dit kan vandaar mijn late reactie...

Fam. Demming

19 december 2012

Wij willen de brandweermannen/vrouwen van Dinxperlo hartelijk bedanken voor hun kordate en goede inzet tijdens onze brand van 16 aug. Inmiddels wonen we weer in onze herbouwde woning, gelukkig net voor de feestdagen!!! Wij wensen jullie fijne dagen!!!! Dank jullie wel Fam. Demming

Suzanne

9 september 2012

Graag bedankt ik de twee heren die woensdagavond 5-9-2012 bij mij kwamen in Spijkenisse omdat we dachten dat ik iets aan mijn hart hart. Eigenlijk leek het meer op paniek zeiden ze maar ze brachten me toch weg aangezien ik zei dat het dat niet was. Uiteindelijk blijk ik het syndroom van Tietze te hebben wat dezelfde klachten geeft. Ik had me zonder deze heren (de ene leek op Theo Maas en heette Maasen met zijn achternaam leuk genoeg) echt geen raad geweten! Bedankt!

Wilfred Menkhorst

4 juli 2012

Beste hulpverleners, Mijn naam is Wilfred. Op 31 mei jl rond 18.30. Heb ik een auto ongeluk gehad op de weg van Lichtenvoorde naar Winterswijk in de buurt van Corle. Zelf kan ik mij eigenlijk niets meer herinneren. Door de fotos en het filmpje op 112 achterhoek. Heb ik gezien dat er veel hulpverleners waren om mij te helpen. Dankzij jullie hulp, krabbel ik langzaam weer omhoog. Het zag er slecht voor me uit toen ik in het ziekenhuis in Winterswijk kwam. Ik had een gebroken nek, klaplong, gebroken ribben ( 9stuks) en mijn schouder en sleutelbeen waren gebroken. Door de ernst van deze verwondingen ben ik die zelfde avond nog naar Enschede gebracht. Daar werd geconstateerd dat de breuk in mn nek een scheurtje bleek te zijn. Dus dat viel gelukkig mee. Na geopereerd te zijn aan mijn Long en mijn Sleutelbeen, ben ik nu een week thuis. En herstel sneller dan iedereen verwacht had. Met de nodige hulp en hulpmiddelen kan ik mij thuis aardig goed redden. Graag bedank ik via deze weg, het ambulancepersoneel, brandweer en politie voor hun snelle hulp, zonder deze hulp had het anders met me kunnen aflopen. Nogmaals mijn dank. Ook wil ik graag mijn vriendin Manon, Mijn moeder, Mark, Toufik, Jeroen en Hans bedanken omdat zonder hun hulp het niet mogelijk was om naar huis te gaan. Nogmaals bedankt allemaal!!! Groet, Wilfred Menkhorst.

petra

17 juni 2012

alle hulpdiensten destijds van van t ongeluk bij obelink in winterswijk 2009 bijna 3 jaar terug bedankt dat ik t overleeft heb met nog een dame in de auto naast me..bedankt moest wel mee naar t ziekenhuis maar heb de andere dag niet kunnen lopen van pijn maar gelukkig ben ik er

M. Raateland

6 juni 2012

Na mijn scooterongeval deze ochtend, (nadat een vrachtwagen mij over het hoofd zag) werd ik zeer professioneel opgevangen door 2 lieve broeders. Met een gezonde en gepaste dosis humor, hebben ze me zelfs weer even aan het lachen gekregen. Alles doet nog veel pijn, maar denk toch terug aan deze lieve mannen. Ik zou ze graag een blijk van waardering willen geven, maar zou niet weten hoe...

R.A,Lossau

22 mei 2012

Van zaterdag op zondag nacht dd 29 april 2012 tussen 04.00 en 05.00 werd ik getroffen door een hartinfarct, nadat het ambulance personeel had geconstateerd dat het een acuut hartinfarct was ging alles twee drie versnellingen omhoog, en werd met spoed naar het Rijnstate gebracht. Een uur nadat 112 was gebeld lag ik al op de hartafdeling en waer de cardioloog al klaar stond. Voel me nu weer helemaal goed en is de schade onder andere door de goede inzet van 112 en het ambulance dienst beperkt gebleven waardoor ik straks alles weer gewoon kan doen. Onze dank hiervoor Tiny en Rudy Losssau.

rick

14 mei 2012

Ik zou graag alle hulpverleners en omstanders willen bedanken die on hulp hennen verleend na het verkeersongeval dat op vrijdag op zaterdag nacht is gebeurd... Helemaal top!!!!! Mensen van politie + ambulance en omstanders, BEDANKT voor de goede inzet

Helga Bruggink-Pennekamp

11 mei 2012

Heel graag wil ik de ambulance broeders die mijn leven gered hebben in de vroege ochtend van 6 mei, bedanken voor hun profesionele en menselijke inzet. Door acuut hartfalen waren mijn longen vol vocht gelopen en dreigde ik te stikken. Ik heb ze niet kunnen bedanken en weet hun naam ook niet, maar ben hen zeer dankbaar voor hun inzet.

Bart Gosseling

8 mei 2012

Ik wil langs deze weg het ambulancepersoneel bedanken die mij op 3 mei j.l in Gendringen, na mijn val (heupbreuk) eerste hulp hebben verleend. De verzorging en het vervoer naar het ziekenhuis was vakwerk. Bedankt hiervoor !!

Robbert van Barneveld

27 april 2012

Graag wil ik iedereen die op zondagmiddag 15 april j.l. direct hulp heeft verleend aan zowel mij, mijn later gearriveerde partner, als wel aan de honden, na mijn eenzijdige ongeluk op de N18 bij Varsseveld, richting Arnhem. Na een klein week in het ziekenhuis gelegen te hebben, ben ik weer thuis, alleen wel met een eenzijdige verlamming in mijn rechterarm, waar ik nu intensief fysiotherapie en ergotherapie krijg. Met de honden gaat het ook erg goed. Als ik niet in zon goede auto had gereden, had ik het waarschijnlijk niet op deze manier na mogen vertellen, is mij verzekerd door de politie. Ik ben ongelooflijk geschrokken, en ben telkens erg stil bij het zien van de fotos. Nogmaals een ieder, hartelijk dank ....... Robbert van Barneveld

ronnie

7 april 2012

gewoon waardering dat julie altijd voor iedereen klaar staan . heb dan ook geen idee wat somige mensen bezielt om het jullie dit jullie hinderen. van mij alleen lof. ronnie

Marleen Jansen

21 maart 2012

Ik wil graag de mensen bedanken die mijn vader Zondag de hulp hebben verleent bij de aanrijding op de twenteroute 18 maart Het is nog moeilijk te bevatten het hele gebeuren, en we zijn zeer blij dat hij nog leeft, zijn ledematen kan bewegen en zijn ogen heeft geopend is, al weten we niet welke gevolgen dit impact zal hebben. Dat hij er nog is, is te danken aan de snelle en goede adequate hulpverlening en zijn verwondingen zijn zeer ernstig. We hadden niet verwacht dat hij dit overleven zou, en zijn dankbaar dat hij er nog is. Ik kan me nu goed voorstellen dat jullie regelmatig moeten, en kunnen handelen bij dingen die vanzelfsprekend lijken, maar eigenlijk ook erg moeilijk moet zijn. Het herstel van mijn vader heeft nog een lange weg te gaan,en verloopt gezien de omstandigheden, verwondingen vrij goed, beter dan verwacht, eigenlijk. Dat...is dankzij jullie werk. Vanzelfsprekend. maar onbetaalbaalbaar. Vanzelfsprekenheid is niet altijd vanzelfsprekend. Wij zijn zeer blij dat jullie er zijn en hopen ook dat dat ook blijft. VANZELFSPREKEND Marleen

jos

27 februari 2012

ik wilde de ambulancebroeder bedanken die vorige week zaterdag meteen bij me was toen ik van de motor ben gereden op de europaweg wn natuurlijk ook de andere hulpverleners

Gerrit Gerrits

6 januari 2012

Bij deze willen mijn dochter en ik ALLE hulpverleners (politie, ambulance en brandweer) bedanken voor hun inzet bij de reanimatie van mijn vrouw op dinsdag 03-01-2012. Jullie zijn samen érg druk bezig geweest, en met resultaat. HULDE! Maar ondanks alle hulp is mijn vrouw op donderdag 05-01-2012 in het ziekenhuis alsnog overleden. Jullie treft geen blaam, het heeft gewoon zo moeten zijn. Dank aan allen! Groeten van Willemijn en Gerrit Gerrits te Doetinchem.

Beatrix Meffert

31 december 2011

Ik wil alle betrokken hulpverleners bedanken van Dinxperlo en duitsland, voor de verleende hulp bij het tragische ongeval op 24- 6- 2008. Mijn dierbare schoonmoeder is toen verongelukt........................

roy

28 december 2011

hallo alle hulpverleners ik wens jullie alvast een goed nieuwjaar ik hoop dat jullie het rustig hebben met nieuwjaarnacht en dat jullie samen met familie gezelig kunen vieren groetjes van roy

Daisy Putto

5 november 2011

Beste mensen van de hulpdiensten, Ik wil jullie middels deze weg heel erg dankzeggen voor de wijze waarop jullie hebben gereageerd op het ongeval in Groenlo op 9 augustus jl. Daarbij was een bus en een vrachtwagen betrokken. Zonder jullie hulp had ik dit verhaaltje waarschijnlijk niet meer kunnen schrijven, daar ben ik me nu wel van bewust. Politiemensen, ambulancepersoneel en de Brandweer Groenlo, enorm bedankt!! Veel groeten van Daisy Putto.

Ew kleintransport

20 oktober 2011

woensdag 19 op donderdag 20 oktober heb ik niet de eenzijdige ongeval kunnen voorkomen met mn bestelbus, moest uitwijken voor een hond en ben in de slip terecht gekomen en met mn voorwiel de stoep geraakt en een lataarnpaal en een boom geraakt Toch wil ik ondanks dit een paar mensen bedanken als eerste de familie die aan de wijnbergseweg wonen die ons als eerste de goede zorg voor ons heeft gedaan tot de hulpdiensten aanwezig waren en natuurlijk wil ik ook politie doetinchem en de ambulancepersoneel bedanken dat ze binnen een no time aanwezig waren Iedereen hartstikke bedankt voor de goede zorg mvg Ew kleintransport te Zelhem

J. E. Bos

28 september 2011

Datum: maandag 26 september 2011 Locatie: Hotel Bon’Aparte Lochem, vervoer naar Andriessenhuis Borculo. Naam van de twee Ambulance hulpverleners helaas onbekend. Mijn demente moeder van bijna 98 jaar was onwel geworden en buiten bewustzijn geraakt. Bij aankomst van de ambulance was ze nog steeds buiten bewustzijn,spierwit en ingevallen; wij dachten dat ze zo zou overlijden. Gezien haar leeftijd en wat we tevoren met haar hadden doorgesproken zeiden we meteen dat we geen reanimatie en geen behandeling willen, alleen transport naar haar verpleegunit wilden. Wij zijn heel blij dat er zo serieus naar ons geluisterd is en met de uitstekende hulp die we hebben gekregen, moeder heeft zelfs geen infuus gekregen, wat misschien voor de lage bloeddruk goed zou zijn. En het resultaat? Het lijkt wel de wonderbaarlijke genezing. Moeder heeft die middag en avond op bed gelegen en dinsdagmorgen vroeg stond ze al weer bij de zorg met het verzoek aangekleed te worden. Toen wij ‘s middags kwamen was er niets meer te merken van wat er gebeurd was. Moeder was helder en levendig, liep weer als een kievit achter de rollator, beter dan de week er voor. Al met al een prima afloop. Wilt U de betreffende mensen danken voor de invoelende hulp?

Saskia

3 augustus 2011

Voor alle hulpverlenders die betrokken waren bij het koetsongeluk in zieuwent; Heel erg bedankt voor de goede zorgen!

willy broeren

16 juli 2011

ik wil alle hulpverleners . uit dekkerswald hartelijk danken. voor de goede hulp die ik gekregen heb. en alds deze mensen er niet waren geweest. dan was mijn leven nu een stuk minder waard geweest , nogmaals hartelijk dank

Rene en Annet

10 juni 2011

Mannen van de Ambulance post Varsseveld, Bedankt voor de SNELLE hulp van maandagavond. Weer zeer goed werk geleverd, Bedankt Annet en Rene "BLIJF MET JE POTEN VAN ONZE HULPVERLENERS AF"

Erwina

30 april 2011

Ik wil graag ALLE HULPVERLENERS bedanken die mij hebben geholpen op 21-04-2011 na de kopstaartbotsing. Mijn COMPLIMENTEN voor de manier waarop jullie mij uit de auto hebben gehaald en ALLE ZORG daar omheen, jullie verdienen allemaal een DIKKE PLUIM!!!!!

ivo

1 april 2011

dank jullie wel voor het reden van de mesen bij vethuizen mijn vader ging er ook nog heen omdat er kennis op de camping stond

Ilse Gregoor

10 februari 2011

Lieve brandweermannen en ambulancemedewerksers: Ik wil bij deze jullie heel erg bedanken voor jullie geweldige inzet op woensdagavond 26 januari. Door jullie kwam ik gelukkig op tijd aan in het ziekenhuis. En zeg niet, het was niets voor ons, wij deden ons werk. Het was alles voor mij, de hele wereld, dank je wel!!!!!!

Victor Sendatzki

7 februari 2011

Graag wil ik hierbij de ambulance, brandweer en politie bedanken, die mij zaterdag 5-2-2011 uitstekend hebben geholpen, mij uit mijn appartement te helpen toen ik dat niet meer zelfstandig kon in verband met een klaplong.

Fam. Mulder

7 januari 2011

Bij deze willen wij iedereen, die op 2e kerstdagen op wat voor manier dan ook geholpen heeft bij het redden van onze hond uit het Hilgelo, heel hartelijk bedanken!!

carola hoekstra

23 december 2010

ik wil iedereen bedanken die mij afgelopen dinsdag hebben geholpen naar mijn val op straat. de politie, ambulancemederwerkers maar ook zeker de omstanders die mij iin de auto hebben gezet. super bedankt en fijne feestdagen

romedahl

18 december 2010

Ik wil bij deze mijn collega`s bedanken voor hun jaren aan super zware inzet om de burgers aan veiligheid te waarborgen. helaas gaat bij ons de stekker eruit. bij ons word op veiligheid bezuinigt, jammer dat het nederlandse bestuur hiervoor gaat

Inge

18 december 2010

Via deze weg wil ik mijn bewondering uitspreken voor alle hulpverleners. Zij staan in weer en wind voor iedereen klaar. Op Dit moment zal dit zeker niet meevallen. Bedankt!!!

Trudy Hampsink

14 december 2010

Hierbij wil ik en mij hondje de buurtbewoner en de hulpdiensten heel hartelijk bedanken voor de goede zorgen na mijn ongeval. Ik maak het gelukkig weer goed.

vera

9 november 2010

Lieve ambulancebroeders, bedankt voor jullie medeleven en expertise toen jullie mij afgelopen zondag kwamen redden na een val van mijn paard. Hopelijk zie ik jullie de volgende keer verticaal ;-) )

harry sasse

3 november 2010

Betreft: ongeval ouder echtpaar Langerak 31-10-2010 Wij bedanken alle hulpverleners voor de perfecte snelle hulpverlening en nazorg. Echtpaar is inmiddels uit het ziekeknhuis en weer thuis.

jelco bruggink

1 november 2010

jullie zijn de beste van alles ik wil jullie bedanken voor al jullie daden jullie komen altijd optijd jullie zijn super en er was een keer brand bij de sweelincklaan en ik vroeg wat er was en iemand van de brandweer legte het uit super bedankt voor alles

Hoogeweegen Tiesinga

19 oktober 2010

Namens onze hond Jitu en onszelf willen wij de brandweer van Hengelo gld heel hartlijk bedanken voor het helpen bij het bevrijden van Jitu uit een bijna 2 meter diepe modderput op 19 oktober. Na een uur graven van ons, takelden jullie de hond er binnen 15 minuten zeer deskundig uit. Jitu kreeg een heerlijk warme douche van jullie, waarna ze kon bijkomen van dit nare avontuur. Ze maakt het nu goed en heeft er alleen flinke spierpijn, waarvoor ze pijnstillers krijgt, aan overgehouden. Nogmaals onze dank, Meindert en Tineke, de Dunsborg Ruitersport, Hengelo gld

Wim en Janneke van Hoof

14 oktober 2010

Wij willen graag iedereen bedanken die behulpzaam is geweest na ons ongeval op 13-10-2010 op de N18. De brandweer, ambulanceverplegers maar zeker ook de omstanders die meteen na het ongeval ons te hulp kwamen. Heel erg bedankt, wij voelden ons gesteund door jullie kordate optreden! Heeeeel erg bedankt allemaal.

Roel Dale

6 oktober 2010

Op maandagavond 20 september moest ik met spoed naar het ziekenhuis. De hulpverleners van de ambulance hadden meteen in de gaten dat het om iets ernstigs ging. Mede dankzij hun inzet en aanpak, kan ik het navertellen! Hartstikke bedankt daarvoor.

Youri Siemes

3 oktober 2010

Ik wil het ambulancepersoneel heel erg bedanken! Ik mocht meerijden achter in de Ambulance, en alles werd mij uitlegd toen mijn oma met een B-rit naar het Ziekenhuis moest. Helaas heeft ze het ziekenhuis niet overleef, maar toch bedank ik de ambulancebroeders voor het goede verzorgen en ook voor het feit dat ze zo vriendenlijk waren en dat ik mee mocht rijden!

familie lamers

29 september 2010

We willen onze dank en diep respect uitspreken naar de hulpdiensten (brandweer, ambulance, politie) die allemaal in de weer zijn geweest bij het verschrikkelijke ongeluk dat op 14 augustus in de Slangenburg heeft plaatsgevonden. Hoe dramatisch het ook is afgelopen, het laat ons niet los hoe vreselijk het moet zijn om als eerste hulp te moeten verlenen bij zo’n ramp, en de machteloosheid daarna… Heel erg bedankt!

moeder

11 september 2010

ik wil het ambulance personeel dat zondag 5 juli bij mijn zoontje van veertien maanden aanwezig was toen hij een koortsstuip had en ook de meneer aan de telefoon die mij zo goed heeft begleid echt SUPER BEDANKT DAARVOOR …

Vrieze

1 september 2010

Ambulance personeel bedankt dat u mijn man naar deventer heeft gebracht,het gaat weer goed met hem. Bedankt voor de goede zorg. Dinie

Mellanie

27 augustus 2010

Gewoon even een pluim voor de brandweer die vandaag (en nog steeds) bezig zijn met alle wateroverlast in Lichtenvoorde! BRANDWEER SUPER!! Bedankt 

 

Jessica Schmitz

22 juli 2010

Ik ben vorige week dinsdag gevallen op de drieheuvelenweg met skeeleren. We hadden geen mobiel om de ambulance te bellen en mochten gebruik maken van de telefoon van een meneer en mevrouw die langs fietsten. Ze hebben ons perfect te hulp gestaan tijdens het wachten op te ambulance. Ik heb geen gegevens meer van hun,dus hoop dat ze dit lezen. Ik zit nog steeds thuis,had geen breuk gelukkig. Maar na controle gisteren blijkt dat ik trombose heb. Middels deze weg wil ik deze lieve mensen dan ook bedanken. Ook de hulpverleners van de ambulance. Bedankt!

damian

17 juli 2010

ik hoop dat het niet meer ge gebeurd toch? maar ik wens de mensen die gewond zijn ge raakt veel geluk groetjes uit lichtenvoorde doei en de meden werkers uit de ehbo be dankt he.

d.kuiperije

29 juni 2010

Namens ons allen willen we jullie bedanken voor een snelle handeling. Van mijn vader en Opa op 4 Oktober 2009. Na een hartstilstand en in coma heeft hij dank zij jullie het gered.En hebben we hem nog bijons kunnen houden.Hier voor zijn we jullie heel dankbaar. Groeten D.kuiperije

monique

17 mei 2010

In de nacht van 8 op 9 mei is er bij mij ingebroken en de hele woning vernield en besmeurd met bloed. Doodsangsten heb ik uitgestaan omdat ik het lawaai hoorde en zelf op de slaapkamer opgesloten zat. 112 gebeld en deze dame heeft me keurig aan de lijn gehouden, aan de praat gehouden en gezorgd dat er een team van agenten erg snel aanwezig waren. De dader is ter plekke aangehouden. Chapeau voor jullie erg snelle komst, hoezo waar is de politie, bij mij waren ze, en werd ik opgevangen en gerustgesteld door deze jongens… Dus bedankt allemaal, groetjes Monique

henk

26 april 2010

bij deze wil ik namens mijzelf de mannen van brandweerkorps doetinchem bedanken voor het vrijmaken van hun drukke tijd voor assistentie tijdens de opbouw van het kampioenschapsfeest, helemaal top

christiaan teunissen

7 april 2010

hierbij bedank ik de politie ambulance broeders en de brandweer voor hun hulp toen ik met men gebakje de lantaarnpaal vlak heb gelecht klinkt vaag maar ok ben nog flink stram maar dat gaat wel weer over voor ik een meisje word ook men collega wil ik bedanken mvg chris

rianne

18 maart 2010

ik wil graag iedereen bedanken die mij op 5 februari hebben geholpen nadat ik met mijn auto tegen een boom ben gereden in Beek. voor het ambulance, politie en brandweer personeel en alle omstanders die zijn gestopt en mij zo goed hebben geholpen heel erg bedankt!!! groetjes Rianne

Jeanette Gerrits

2 maart 2010

Ik wil de hulpverleners die mijn moeder hebben geholpen enorm bedanken. Ook de opvang die ze mijn dochter gaven, die er bij was toen oma een beroerte kreeg. Ontzettend bedankt jullie zijn echte engelen in nood.

Willemijn Gerrits

1 maart 2010

ik wil graag de mensen van de ambulance bedanken die vanmorgen op 1 maart mijn oma hebben geholpen. ik weet hun namen niet meer, maar als ze dit lezen weet ik zeker dat ze weten dat ik hun bedoel! met mijn oma geet het nu iets beter maar ik weet dat het meschien nooit helemal goed komt. bedankt meneer en mevrouw ook names mama en papa. groetjes van Willemijn.

Jeroen

1 maart 2010

Ik wil iedereen badanken die mij heeft geholpen met het verzorgen en regelen naar mijn ongeluk op 24-02-2010 in doetinchem!! echt super werk ben jullie eeuwig dankbaar =) Na veel pijn gaat het wel weer goed met mij na de operatie in het Slingeland.. Groetjes Jeroen

hennie

26 februari 2010

ik bedank alle hulpverleners die zich inzetten voor zijn of haar medemens het zijn kanjers stuk voor stuk…

G.Derksen

21 februari 2010

Langs deze weg wil ik iedereen bedanken voor de hulp aan mijn vrouw ,op welke wijze danook , na haar ongeluk in Gaanderen op de Pinnedijk.Ambulansebroeders,brandweerlieden,politieagente(n) en vooral niet te vergeten de dame in de witte bus(wiens naam ons onbekend is)die 112 belde.Allen heel ,heel veel dank hiervoor.Ook mensen van het Slingeland ziekenhuis natuurlijk voor de goede zorg.Nogmaals bedankt allemaal,Guido Derksen

vredo

4 februari 2010

vandaag politiecontrole gehad van het mestuitrijden ad veldboomweg de politieman en vrouw waren uiterst correct en loyaal. bedankt voor de medewerking.

Erwin Wanink

20 januari 2010

Ik wil alle ambulance personeel bedanken die dit geweldige werk doen. Vooral diegene die mij hebben gereanimeerd op zondag morgen 10 januari.

Tom

8 januari 2010

Ik wil via deze weg de alle hulpverleners bedanken die mij gered hebben op vrijdag avond 18 december

Toon Ruiken

7 januari 2010

Langs deze weg willen wij wederom de duikers van de brandweer Oude IJsselstreek en “onze EHBO’ers” bedanken voor de assistentie tijdens de “Slootermeers Nieuwjaarsduik” te Etten. Zij staan garant voor de veiligheid van de deelnemers. Zonder hen geen duik! De organisatie.

debbie

31 december 2009

wij willen alle hulpverleners een goed nieuwjaar toewensen. en het beste voor 2010.

Ingrid

26 december 2009

Ik wil graag het reanimatieteam bedanken die op 2 december jl. hebben geprobeerd mijn vaders leven te redden. Helaas is hij overleden. Ik heb zeer veel respect voor deze mensen en ook alle andere hulpverleners. De rustige manier waarop wij zijn opgevangen was geweldig. Duizend maal dank!!!!!!!!!!!!!!

Anoniem-

17 december 2009

ik wens de hulpverleners een goed en gezond 2010 met hopelijk niet zoveel nare opdrachten.

ans

8 december 2009

goede morgen, ik wil heel graag het ambulanceteam bedanken voor de goede zorg op 7-12 bij de k.v in Ruurlo,bedankt toppers ! ik ben inmiddels weer thuis. groetjes Ans 

 

Thijs

22 november 2009

Hallo, Ik wil het ambulancepersoneel bedanken die mijn broer hebben gered. Tijdens een voetbalwedstrijd kwam mijn broe uit de goal en kwam iemand van de tegenstander per ongeluk met zijn voet tegen mijn broers hoofd aan waardoor die een kwartier knock out was ik heb er echt geen woorden voor de hulpverlening van jullie uitstekend. Thijs.. Kan u niet genoeg dankbaar zijn

pauline

22 oktober 2009

hallo. Ik heb gelukkig nog geen ongeluk gehad. Maar voor kort geleden wel ergens langs gereden! Erg schikbarend Ik wil even kwijt dat ik respect voor jullie allen als hulpverleners heb. PETJE AF VOOR JULLIE ALLEMAAL Ga zo door. Wij mogen trots op jullie zijn. Groetjes pauline

Joost Zweers

21 oktober 2009

Hallo, Ik wil iedereen bedanken die mij op 16 juni 2008 geholpen heeft nadat ik tegen een boom langs de zwarte weg in beltrum ben gereden met de motor. Dankzij het snelle optreden van de hulpdiensten ben ik op het nippertje gered. Groeten en duizend maal dank, Joost

robbie van mierlo

7 oktober 2009

hallo helden ik wil jullie bedanken dat jullie me veilig uit de auto hebben weten te halen op maandag 28 september en naar het ziekenhuis hebben weten te vervoeren ben daar goed behandelt dank zij dit geweldige team ben ik weer thuis en maak het naar omstandigheden goed ik heb zeer veel respect voor jullie nog maals bedankt robbie corrie jan en willem van mierlo

niels rottger

6 oktober 2009

hoi ik ben niels ik wil graag alle hulpverleners bedanken omdat ze mijn leven hebben gered na een steekpartij op 28-11-2007.jullie hebben mij erg gerust gesteld en me een veilig gevoel gegeven bedankt hiervoor.verder ben ik redelijk opgeknapt en werk ik alweer een paar uurtjes in de week. groetjes niels

l te pas

4 oktober 2009

bij deze wil ik IEDEREEN bedanken die mij geholpen en gesteund heeft toen ik machteloos op 29 sept met mijn auto bij azewijn in de greppel lag en geen kant meer op kon,BEDANKT!!

Jurgen Evers

30 september 2009

Ha die Toppers, Ik wil jullie bedanken voor de fantastische hulp die jullie hebben verleend aan mijn vriend Robbie van Mierlo. Hij was betrokken bij het ernstige ongeval op de Liemersweg te Doetinchem op 28 september 2009. Mede door jullie hulp gaat het naar omstandigheden goed met hem. Ik heb diep respect voor het werk wat jullie verrichten. Nogmaals bedankt. Jurgen Evers

josette baijens

15 september 2009

ik was zondag 13 sept bij de motorcross in Halle. onze zoon rijdt motorcrosswedstrijden bij de KNMV. ik sta te kijken naar de wedstrijd, en 10 min later kom ik bij op de brancard! ik weet niet wat er gebeurd is! de wedstrijd word stil gelegd en ik en nog een vader van een crosser worden naar het ziekenhuis vervoerd. maandagmorgen mocht ik weer naar huis. heel veel dank aan de hulpverlening en motorclub Halle.

G

25 juli 2009

Helaas hebben we al 3 keer het ambulancepersoneel nodig gehad voor ons zoontje en 1 keer voor mijzelf. Ik wil jullie bedanken hiervoor voor alles wat jullie hebben gedaan. Jullie waren zo aardig voor mijn zoontje.

sandra

17 juli 2009

Ik heb geen ongeluk ofzo gehad, maar ik lees al deze berichten dus ik heb super veel respect voor de vrijwilligers enzovoort wie allemaal met ongelukken meehelpen! soms lukt het niet om mensen leven te redden jammer genoeg! Maar meestal wel!!!!!:) daar heb ik natuurlijk ook SUPER VEEL RESPECT VOOR DAT MENSEN ZOO BIJ ANDEREN HET LEVEN REDDEN!!!!!!!

Paul en Bernadette Stortelder

23 juni 2009

Wij willen iedereen bedanken die onze zoon Thijs geholpen heeft bij het ernstig ongeluk op 12 juni in Aalten. Wij wensen ook jullie heel veel sterkte bij het verwerkings proces. Dank voor alles. Paul en Bernadette

eggink

20 maart 2009

ik wilde de mensen bedanken die mij na het ongeluk met de motor op 30-01-09 zo goed hebben bijgestaan ambulance en politie ook de mensen die er meteen bij waren

jannie ter haar

17 februari 2009

na dat ik met mijn scootermobil uit beltrum weg ging op weg naar lichtenvoorde,werdt ik na 2.50 kilometer aangerijden dat was 1 juni 2007 om half 5.Was een heel zwaar ongeluk en WIL allemaal; wie geholpen hebben dat ik later toch weer naar huis ging HARTELIJK BEDANKT DAAR VOOR, zit nu daarvoor nu in de rolstoel. bedankt.

Sigrid van Gogh

4 februari 2009

ik heb een ongeluk gehad op 02-11-2007 ik ,mijn broer ,mijn vriend en de vriendin van mijn broer zijn uit de auto geknipt . mijn vriend en ik waren zwaargewond . ik wil alle hulpverleners ontzettend bedanken voor de hulp die ze ons hebben geboden dus ook namens mijn familie en de familie van me vriend het leven hing van de hulpverleners af en ik ben ze voor eeuwig dankbaar met vriendelijke groeten Sigrid van Gogh

sander

3 februari 2009

ik heb zeer veel respect voor de mensen die dit (vrijwilligers) werk kunnen en willen doen en ik zou zeggen ga zo door en blijf van onze hulpverleners af groetjes sander

Mandy Elshof

17 januari 2009

Ik wil graag de mensen bedanken van het ambulancepersoneel die mijn leven hebben gered na het ongeval op 17-05-2007 het was op een kruising van de kiefteweg en molenweg nabij eibergen. Ik weet namelijk dat ik niet 1 van de makkelijkste personen was om te vervoeren omdat ik nog kleine stukjes weet waarin ik flink aan het zeuren was daarom wil ik jullie (ik heb geen idee wat de namen zijn van de mensen in de ambulance die mij verzorgt hebben) bedanken voor al jullie geduld en liefde!!! Nogmaals bedankt voor het redden van mijn leven Met vriendelijke groet, Mandy ELshof

Toon Ruiken

3 januari 2009

Langs deze weg willen wij de duikers van de brandweer Oude IJsselstreek bedanken voor de geleverde assistentie tijdens de Nieuwjaarsduik bij camping Slootermeer te Etten. Veiligheid voor de deelnemers staat bij ons hoog in het vaandel!! Bedankt!! Organisatie Nieuwjaarsduik Slootermeer.

anoniem

29 december 2008

Ik wil alle hulpverleners een rustige jaarwisseling toewensen. Ik hoop dat jullie weinig te doen krijgen en dat jullie je werk zonder problemen kunt uitvoeren. Een gezond en gelukkig 2009!

I.aalbers

30 november 2008

Woensdag 19 november is ons kleinkind Esmee gered door de ambulance-broeders van Winterswijk. Door het snelle optreden van deze heren, onze hartelijke dank. Fam.Aalbers en fam Wevers te Aalten

had iedereen kunnen zijn

20 november 2008

De brandweer mannen en vrouwen verdienen een dikke pluim !! Vannacht toen de woonboerderij in Halle afbrande heb ik gezien hoe goed deze mensen hun `vak` verstaan. Ze doen hun uiterste best om er te redden wat er te redden valt. In het holst van de nacht staan ze paraat voor iedereen. Echt TOP !!!!! 

 

doet er niet toe

20 oktober 2008

Diep respect voor de hulpverleners die hier in de omgeving (en elders natuurlijk) hun werk doen. Ik kan er niet bij dat sommige personen deze mensen hinderen tijdens hun werkzaamheden.. Wat bezielt sommige mensen!

M. Hoomoedt

15 oktober 2008

Ik wil graag iedereen bedanken die mij geholpen hebben naar aanleiding van mijn ongeluk op 15 september 2008… Ik reed in Neede tegen een boom.

m rusink

13 september 2008

ik wil alle hulpverleners bedanken die my hebben geholpen by het ongeluk op 21-8 2008 by bredevoort na omstandigheden heb ik het er redelyk goed van af gebracht hulpverlers bedankt met vriendelyke groet m rusink

Walter en Shirley

2 september 2008

Bedankt dat jullie afgelopen zaterdagnacht onze brand hebben geblust. Wij waren op vakantie. Hopelijk vinden ze de dader snel.

Rene Willemsen

9 augustus 2008

Ik wil hierbij alle eerste hulpverleners,ambulancepersoneel,politie ,brandweerlieden,de heren/dames doktoren, een hart onder de riem steken. Jullie doen in mijn ogen waardevol werk en staan dag en nacht,weer of geen weer voor anderen klaar. Gewoon omdat jullie er voor anderen zijn als het nodig is. Dit soms tenkoste van je eigen gezinsleven. Mij noprechte dank.

halim ben haddou

7 augustus 2008

heb nog nooit zulke hartelijke en liefdevolle hulpverleners ontmoet mijn dank is groot naar de politie brandweer verpleegkundigen dokter receptiioniste die mijn zus en mij op zondag 3 augustus 2008 aan de a-18 hebben verzorgd en iedereen was daar zo snel en veel meer dan alleen profesioneel aanwezig om ons op te redden.ik hou van jullie dit zal ik voor de rest van mijn leven niet vergeten. groetjes halima ben haddou

Familie F. de Graaf

19 mei 2008

Wij willen de polite, brandweer, ambulance en eerste aanwezige mensen bedanken die ons goed hebben opgevangen nadat wij 3 keer met ons busje over de kop waren gegaan! Erg prettig hoe men ons heeft behandeld en wij maken het gelukkig goed.

Ans en Jan Ebbers

17 mei 2008

Hierbij willen wij, Ans en Jan Ebbers uit Lichtenvoorde ‘t dienstdoende Personeel van de ambulance, Eerste Hulp van ‘t Beatrix Ziekenhuis,zoals docters en verpleegsters, als mede de Intensive Care. Verder de politie en Brandweer, onze oprecht dank voor desnelle en kordate hulp!!!En wij doen ons best er weer snel bovenop te komen. Bedankt…….!!!!

ik

29 april 2008

hey ik wil even zeggen dat er een prima samenwerking is geweest tussen duitsland en nederdland qua ambulance en brandweer en trauma enz.. iedereen werkt prima samen! echt goed van jullie onder al die druk! maar helaas komen er ondanks al jullie goede zorgen later wel eens mensen te overlijden in het ziekenhuis, maar dit is niemands schuld wil ik even melden alleen die van de gezondeheid van de persoon, maar jullie doen er werkelijk alles en nog veel meer aaan dan dat om iedereen helemaal top te verzorgen met het beste voor hun zelf, tot dat ze vaak overgevoerd kunnen worden naar een ziekenhuis maar kortom: Jullie Werk is echt helemaal top, een beroep waar veel mensen respect voor moeten hebben! succes met alles! jullie zijn allemaal top

Megan

6 april 2008

Brandweer en dierenambulance van Doetinchem bedankt voor het redden van de ree !! Hoop dat het goed met m gaat ! Altijd jammer dat mensen honden los laten lopen en zodoende het wild opgejaagd wordt.

Ron Paauwe

4 april 2008

Hallo hulpverleners, Ik was de bestuurder van de blauwe dacia ( de personenauto) die op 3 april bij het ongeluk was betrokken op de broekstraat in Aalten. Ik wil de diverse hulpverleners alsmede de medewerkers van Delta Bouw bedanken voor hun hulp op wat voor manier dan ook. De schrik was groot,maar ik heb het er wonderbaarlijk goed vanaf gebracht zonder ernstige verwondingen. Alsnog bedankt. Groeten Ron

Pieter Peeters

19 maart 2008

Eric-Jan bedankt!

bart

15 maart 2008

Ik ben de motorrijder die gisteren in Halle een ongeluk heeft gehad. Wat ik me ervan herinner is dat in het bijzonder een brandweerman me heeft geholpen toen ik op de grond lag, en natuurlijk 2 vrouwelijk ambulance-medewerkers. Allemaal super bedankt. Het letsel valt erg mee, ik heb een gebroken voet en voor de rest alleen overal spierpijn. gr. Bart.

Erica Schot

11 maart 2008

Beste hulpverleners, Wij willen jullie even bedanken dat jullie onze collega zo ontzettend goed opgevangen hebben na het ongeval op 7-3-2008 te Zelhem. Dank jullie wel daarvoor, ook met name slachtofferhulp! Groetjes, boer en boerin uut Hoarle (Benny Dimmendaal en Erica Schot) Zorgboerderij ‘t Memelink Haarlo

sas en henk

22 februari 2008

op 8 febr jl hebben wij een vrij ernstig ongeluk gehad in azewijn. de veroorzaker is helaas doorgereden. wij waren en zijn hier vreselijk van geshokkeerd. maar werden zo ontzettend goed opgevangen door brandweer.politie en ambulance personeel. thanx!!!!!…sas en henk

dennis

18 februari 2008

iedereen bedankt voor het redden van mijn collega.op zaterdag 16-02-08. ik zou haar niet willen missen. gelukkig dat er zo snel iemand ter plaadsen was. goed werk

mirthe

16 februari 2008

mijn moeder heeft vandaag een auto ongeluk gehad. gelukkig is ze er nog aardig aantoe! verder wil ik iedereen bedanken die bij het helpen is geweest! dus HEEEEEEEEEEEEEEEEL erg bedankt allemaal!

T.Zweers

12 februari 2008

Ik heb 13 nov. 2007 een auto ongeluk gehad. Ik wil iedereen bedanken (politie, brandweer en ambulancepersoneel) die mij toen hebben bijgestaan. Ik wil ook de mensen bedanken die mij geholpen hebben toen de hulpdiensten nog onderweg waren.Ik wil bij deze ook een dame bedanken die mij geholpen heeft maar die ik niet persoonlijk heb kunnen bedanken om de eenvoudige reden dat deze mevrouw weg was toen de hulpdiensten er waren maar niemand kon mij vertellen hoe ze heet..dus mensen bij deze HEEL HARTELIJK BEDANKT!!!

christina

31 januari 2008

Namens koe Ans bedanken wij alle brandweermannen en vrouwen en dierenarts Jaap de Boer, die mee hielpen om mij uit de mestput te bevrijden, zonder jullie hulp had ik het nooit overleeft. foto”s zijn te zien op Berkelland FM, Het was een zware klus, maar echt fantastiche werk!!!!!!! christina

Christina

9 januari 2008

Samen met mijn dochters wil ik iedereen bedanken voor de geboden hulp tijdens het familie drama in Neede 26 juli 2006, Het is goed te weten hoe jullie hebben gevochten voor levens. Onze dank is ook zeer groot voor de recherche met name Ben te W die ons nog steeds steunt, verder al onze vrienden die we niet zijn verloren naar dit vreselijke drama, dank jullie alle voor jullie ontzettende steun!!!!! 

 

michael

25 december 2007

wilde graag alle hulpverleenders een fijne kerst en een voorspoedig 2008 wensen en veel respect voor deze groep en voor hun gezinnen .

Heidi Engelen

24 december 2007

Langs deze weg wil ik politie, brandweer en ambulance personeel bedanken voor hun goede zorgen. Fijn dat we zo snel zijn geholpen. Ik wens jullie fijne feestdagen. Vriendelijke groeten Heidi Engelen

m.

3 december 2007

Ik wil graag de hulpverleners bedanken die me uit de auto en naar het ziekenhuis hebben gebracht. Het is al weer tijdje geleden dat ik het ongeluk gehad heb 26 september Ben nog steeds herstellende en mijn paard ook. Maar we leven allebei nog. Mijn speciale dank gaat uit naar Eddie V. politieman regio achterhoek, voor zijn steun en het geruststellen. Ik weet het is jullie werk maar jullie doen het toch maar telkens in die ellende. Een grote pluim voor iedereen. Thnx politie en ambulance personeel voor jullie zorgen en steun.

sander v malsen

1 december 2007

heb eigenlijk niks speceviecs mee gemaakt maar ik toon wel zeer veel respect war ze meemaken en ook door moeten maken want d hulp verlenerners hebben fisiek en lichamelijk zwaar werk ik bewonder deze mensen groeten sander

Redactie 112Achterhoek-Nieuws.nl

1 december 2007

Bedank u hulpverlener op deze site 

Redactie – Het blijkt dat er bij sommige bezoekers van de site de behoefte hebben om hulpverleners te bedanken voor hun inzet. Of het gaat om een ongeval, een brand of een dier in nood, waarbij u betrokken was. U kunt altijd op de hulpdiensten rekenen.

In het menu hebben we het kopje ?Bedank hulpverleners? toegevoegd. Deze speciale pagina hebben we zo ingericht dat u uw dankwoord kwijt kunt. Het is de bedoeling dat het een soort ontmoetingsplaats tussen slachtoffer en hulpverlener wordt. We denken daarbij niet alleen aan de primaire hulpdiensten zoals ambulance, brandweer en politie, maar ook een dierenambulance, bergingsdienst en andere.

U kunt met naam en toenaam u verhaal doen, maar anoniem is ook mogelijk. De redactie zal strek gaan controleren op berichten die niet op de pagina thuis horen. We behouden ons het recht om zonder waarschuwing berichten te verwijderen.

Mocht u vragen hebben dan kunt u zich per e-mail wenden tot redactie@112achterhoek-nieuws.nl

Reageren

Naam:E-Mail:Bericht:Beveiligingscode: