Politieberichten vrijdag 9 november 2007.

Geplaatst op: 9 november 2007, 13:00

 

Vrouw aangehouden voor openbare dronkenschap

  Varsseveld- De politie heeft donderdagavond 8 november een 30-jarige vrouw uit Varsseveld beboet voor openbare    dronkenschap.

De politie ontving rond 21:15 uur een melding dat er een vrouw onwel geworden was aan de Schoolstraat in Varsseveld. Zowel de politie, als ambulance en een huisarts, gingen met spoed naar de Schoolstraat toe. Ter plekke bleek de vrouw van dronkenschap niet meer op haar benen te kunnen staan. De vrouw is naar huis gebracht en krijgt een boete voor openbaar dronkenschap.

Man aangehouden voor rijden met rijontzegging

Ulft- Donderdag 8 november heeft de politie een 21-jarige jongeman uit Ulft aangehouden voor het rijden terwijl hem een rijontzegging was opgelegd.

Surveillerende agenten zagen de jongeman rijden omstreeks 10.50 uur op een spartamet rijden en controleerden hem in de Ir. Sassenstraat. Hij bleek een rijontzegging te hebben en bovendien niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat.

Ook had hij nog een boete die betaald moest worden. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De openstaande boete is betaald, voor het rijden ondanks de rijontzegging en zonder geldig rijbewijs krijgt hij een proces-verbaal.

Hennepafval in maisveld

 Halle, 09-11-2007 • Donderdag 8 november trof de politie in een maïsveld nabij de Veengoot in Halle een aantal vuilniszakken vol met hennepafval aan

De politie had een melding ontvangen over de vuilniszakken. Er bleek hennepafval in te zitten. De zakken worden vernietigd. De politie is op zoek naar getuigen of tips. Mensen kunnen hiervoor bellen met 0900 – 8844

 

Share