Videotheek Eibergen overvallen

Geplaatst op: 5 november 2007, 13:00

EIBERGEN – Bij een gewapende overval op videotheek Plaza aan de Laagte in Eibergen zijn maandagavond 5 november twee overvallers er met een onbekende hoeveelheid rookwaar vandoor gegaan. De politie is een uitgebreid onderzoek gestart en is op zoek naar tips en getuigen.

Een medewerkster van de videotheek werd rond 20.45 uur overvallen door twee jongemannen. De vrouw werd onder bedreiging van een mes gedwongen de kassa te openen. De vrouw begon vervolgens hard te gillen, waarop de twee overvallers een greep deden in het rek met rookwaar en er vandoor gingen.

De overvallers droegen beiden een helm met daaronder een bivakmuts. Eén overvaller droeg donkere kleding, een donkere helm met daaronder een donker gekleurde bivakmuts. De ander droeg ook een helm, maar dan lichter van kleur en daaronder een grijze bivakmuts. De politie is direct een onderzoek gestart en is in verband met het onderzoek op zoek naar tips en getuigen. De politie vraag getuige te bellen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

Share