Politieberichten zondag 4 november 2007

Geplaatst op: 4 november 2007, 13:00

 

Vrouw gewond bij aanrijding

Doetinchem – De politie is op zoek naar getuigen van een ongeval op vrijdag 2 november op de IJsselkade in Doetinchem

 Een 40-jarige vrouw uit Doetinchem wilde met haar fiets vanuit de Hamburgerstraat de IJsselkade oversteken bij de voetgangersoversteekplaats. Achterop zat haar zoontje. Op dat moment reed vanuit de Plantsoenstraat een 19-jarige vrouw uit ’s Heerenberg met haar auto de IJsselkade op. Een aanrijding volgde.

De fietsster is gewond naar het ziekenhuis overgebracht. Haar zoontje bleef ongedeerd. Zowel de fietsster als de automobiliste vertelde dat ze door groen licht was gereden. De politie zoekt getuigen om de toedracht te achterhalen. Zij kunnen bellen met 0900-8844

Inbraak in computerzaak

Dinxperlo –  Bij een inbraak in een computerwinkel aan de Dr van der Meerstraat in Dinxperlo zijn vier laptops gestolen.

De dader kwam binnen via een geforceerd raam. De inbraak vond plaats in de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 november. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie, op 0900-8844

Weg gestremd door zand en stenen

Etten –  Een weghelft van de Slingerparallel in Etten is zaterdagochtend 3 november 1,5 uur lang gestremd geweest door een geschaarde aanhanger met een lading zand en stenen. 

De vervoerder, een 39-jarige man uit Doetinchem, had, nadat zijn aanhanger was geschaard en een deel van de lading op de weg terecht was gekomen, zijn auto afgekoppeld en was doorgereden. Later kwam hij terug. Toen de weg weer schoon was werden de aanhanger en de lading naar een weegbrug vervoerd. Daar bleek dat het totale gewicht 2265 kilo was, terwijl de auto maar 1200 kilo mocht trekken. Ook bleek de bestuurder niet in bezit van rijbewijs BE. Hij krijgt een proces verbaal.

 Jongen beroofd

Doetinchem –  Een 17-jarige jongen uit Doetinchem is op 4 november rond 4.00 uur beroofd op een schoolplein aan de J.F. Kennedylaan. Vijf jongens waren bij de beroving betrokken. Eén jongen greep het slachtoffer vast en een ander haalde geld uit zijn portemonnee. Ook werd het slachtoffer tegen zijn rug geslagen en geschopt. De politie stelt een onderzoek in.

 

Share