Borculo?rs gewond bij ongeval in Laren (Gld)

Geplaatst op: 11 oktober 2007, 14:00

door Nicolaas Kerkmeijer Fotobureau-Kerkmeijer.nl

Laren (GLD) - Op de Rengersweg N332 in Laren heeft woensdag 10 oktober aan het eind van de middag een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Een ouder echtpaar uit Borculo is daarbij gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde rond 17:50 uur toen een ouder echtpaar met hun auto vanaf de Rossweg de Rengersweg wilde oversteken. De bestuurder zag daarbij een auto met twee vrouwen uit Halle, die op de Rengersweg in de richting van Lochem reed, over het hoofd.

De auto van het ouder echtpaar belandde door de aanrijding op de zijkant. De vrouw, die gewond raakte, wist de auto te verlaten. De man werd door het brandweer- en ambulancepersoneel, nadat de auto weer op de wielen was gezet, uit de auto gehaald. Een traumateam dat met een traumaheli ter plaatse kwam, assisteerde het ambulancepersoneel. Beide slachtoffers werden met ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

De twee vrouwen uit Halle kwamen met de schrik vrij.

De Rengersweg was vanwege het ongeval en het sporenonderzoek van de verkeersongevallen analyse van de politie geruime tijd gedeeltelijk afgesloten. Er kon één rijbaan worden gebruikt waardoor tussen Laren en Lochem lange files ontstonden.

De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

Meer foto’s via 112IJsselstreek.nl

Share