Twee gewonden bij ongeval in Eibergen

Geplaatst op: 3 oktober 2007, 14:00

Eibergen – Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Zwilbroekseweg in Eibergen zijn woensdagavond 3 oktober een 30-jarige bestuurder uit Enschede en zijn 37-jarige passagier uit Eibergen gewond geraakt. Dat meldde een woordvoerster van de politie.

Hulpdiensten kregen rond 19:35 uur de melding binnen van het ongeval. De 30-jarige bestuurder reed in de richting van Eibergen toen hij in een flauwe bocht de macht over het stuur verloor en in de linker berm belandde. De auto botste tegen een boom en raakte in een spin, waarna een tweede boom werd geraakt. De auto kwam daarna op de weg tot stilstand.

De bestuurder kon op eigen kracht de auto verlaten. De passagier raakte bekneld en moest door het ambulance- en brandweerpersoneel uit de auto worden gehaald. De brandweer heeft daarbij de deuren van de auto geknipt.

De bestuurder werd met gezichtletsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De passagier werd met letsel aan zijn benen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De verkeersongevallen analyse van de politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. De weg was op het moment van schrijven van dit bericht nog afgesloten.

Share