Tweede dode bij ongeval vlot

Geplaatst op: 1 oktober 2007, 14:00

Rekken - Zoals gisteren gemeld in een persbericht is in Rekken op 30 september, omstreeks 13.00 uur een 24-jarige vrouw uit Lichtenvoorde omgekomen bij een ongeval met een groot rubberen vlot. Vijf vrouwen werden in het ziekenhuis opgenomen.

Gisteravond, kort voor middernacht, is het slachtoffer overleden dat al geruime tijd gereanimeerd was op de plaats van het ongeval. Het betreft een 34-jarige vrouw uit Winterswijk.

Eén vrouw kon gisteravond na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis terug.

Met de overige drie slachtoffers die nog in het ziekenhuis liggen gaat het naar omstandigheden goed. Het betreffen een 35- en een 22-jarige vrouw uit Winterswijk, die beiden nog in het ziekenhuis in Enschede liggen. Een derde 35-jarige vrouw uit Winterswijk ligt nog in het ziekenhuis in Winterswijk.

Inmiddels heeft de politie Berkelland in samenwerking met het Korps Landelijke Politiediensten een aanvang gemaakt met het onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

De burgemeester van Winterswijk, dhr. Van Beem, heeft in samenwerking met Bureau Slachtofferhulp de nazorg van de slachtoffers, hun familieleden en andere direct betrokkenen op zich genomen.

Videobeelden van DeTelegraaf (en 112achterhoek-nieuws)

www.telegraaf.nl

Share