Winterswijker ernstig gewond bij ongeval in Vorden

Geplaatst op: 19 september 2007, 14:00

Vorden – Bij een eenzijdig ongeval op de Ruurloseweg in Vorden is woensdagmiddag 19 september een 21-jarige man uit Winterswijk ernstig gewond geraakt. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis in Enschede vervoerd.

Rond 13.20 uur kreeg de alarmcentrale een melding dat er op de weg tussen Vorden en Ruurlo een bestelbusje tegen een boom was gebotst. De bestuurder zat bekneld in zijn voertuig en diverse hulpverleningsdiensten alsmede de traumahelikopter werden opgeroepen om ter plaatse te gaan.

Diverse passanten hebben eerste hulp verleend en het verkeer geregeld. Het slachtoffer werd uit het wrak bevrijd en na te zijn gestabiliseerd is hij per ambulance naar het ziekenhuis in Enschede vervoerd. Naast botbreuken heeft het slachtoffer ook inwendig letsel opgelopen. 

Uit een eerste politieonderzoek is gebleken dat het slachtoffer met zijn bestelbus richting Ruurlo reed en om nog onduidelijke reden op de linker weghelft is gekomen en tegen een boom is gebotst.

De Ruurloseweg tussen Vorden en Ruurlo is eerst afgesloten geweest voor de hulpverlening en het onderzoek door de verkeersongevallendienst; op dit moment is de weg nog afgesloten in verband met de berging van het voertuig.

Meer foto’s via 112IJsselstreek.nl

Share