Politie zoekt getuigen van ernstige aanrijding

Geplaatst op: 5 juli 2007, 14:00

 

Winterswijk- De politie zoekt getuigen van een ernstige aanrijding in Winterwijk, waarbij een motorrijdster gewond raakte. De bestuurder van de auto die de aanrijding veroorzaakte reed door.

 

Op 13 april rond 15.30 uur reed de 50-jarige Winterswijkse op haar motor op de Burgemeester Bosmastraat, toen zij ten hoogte van de Rabobank van achteren werd aangereden door een lichtgroene Suzuki Swift (drie-deurs). De bestuurder reed door in de richting van de rotonde Peperbus. Het gaat om een blanke, lange man met kort zwart haar.

 

Hij is vermoedelijk tussen de 25 en 30 jaar oud. De man droeg een t-shirt. Zijn auto is mogelijk aan de voorzijde beschadigd geraakt. De motorrijdster werd met meerdere botbreuken en een hersenschudding naar het ziekenhuis overgebracht.

 

Onderzoek heeft nog niet naar de identiteit van de veroorzaker van het ongeval geleid.  De politie is daarom nog steeds op zoek naar getuigen van de aanrijding en naar de bestuurder van de groene Suzuki. Mensen kunnen bellen met 0900-8844 en vragen naar de politie Winterswijk. Heeft u informatie over deze aanrijding, maar wilt u anoniem blijven, bel dan anoniem met M (Melding Misdaad Anoniem), tel.nr. 0800 – 7000.

Share