aanrijding door inhaalmanoeuvre; 1 zwaargewonde

Geplaatst op: 30 juni 2007, 14:00

Winterswijk-Een 54-jarige automobilist uit Keulen is zaterdagmiddag zwaar gewond geraakt toen hij  op de Groenloseweg met zijn auto werd aangereden door een 20-jarige Holtenaar die aan het inhalen was. Tegen de Holtenaar wordt proces-verbaal opgemaakt.

De aanrijding gebeurde rond het middaguur toen de jongeman met een auto van Groenlo richting Winterswijk reed. Ondanks het feit dat je op dat weggedeelte niet mag inhalen, haalde hij enkele auto’s in en kwam in botsing met de auto van de man uit Keulen. Die sloeg op dat moment bij de Hoeveweg linksaf en werd in de flank geraakt.

 

Door de botsing raakte het slachtoffer beklemd onder het dashboard en moest door brandweer- en ambulancepersoneel uit zijn benarde positie worden bevrijd. Hij is met gecompliceerde beenbreuken opgenomen in het ziekenhuis.

 

Beide auto’s werd afgesleept en het verkeer heeft de nodige hinder ondervonden van het ongeval. De rijbaan was geruime tijd gestremd in verband met de hulpverlening en het onderzoek door de verkeersongevallendienst. Tegen de Holtenaar wordt proces-verbaal opgemaakt.

 

Foto’s: www.112winterswijk.nl

Share