Motorrijder zwaargewond in Lochem

Geplaatst op: 30 juni 2007, 14:00

Lochem- Een 46-jarige motorrijder uit Eindhoven is zaterdagochtend (30/06) op de Rondweg West in Lochem zwaar gewond geraakt bij een ongeval. De politie stelt een onderzoek in naar de juiste toedracht.

 

Het ongeval werd rond 07.35 uur gemeld en direct rukten de hulpverlenings-diensten uit. Uit een voorlopig politieonderzoek is gebleken dat de Eindhovenaar met een andere motorrijder over de Rondweg West reed. Zij hadden een auto ingehaald en door nog onbekende oorzaak is de Eindhovenaar hierbij in een slip geraakt.

 

Hij kwam hierbij te vallen en kwam op de weghelft voor het andere verkeer terecht. Hier werd hij geraakt door een vrachtwagencombinatie bestuurd door een 31-jarig bestuurder uit Vriezeveen. Vervolgens kwam het slachtoffer in zijn val tegen de vangrail terecht.

 

Diverse betrokkenen en getuigen verleenden het slachtoffer eerste hulp en naast de inmiddels gearriveerde ambulance verscheen ook de traumahelikopter ter plaatse. Het slachtoffer is met onder meer een groot aantal botbreuken per ambulance naar het ziekenhuis in Enschede vervoerd.

 

Voor de hulpverlening en het instellen van een onderzoek door de verkeersongevallendienst van de politie is de Rondweg West tot ongeveer 10.45 uur afgesloten geweest en werd het verkeer omgeleid.

 

De foto’s zijn in gezonden door Andre Driezen

Share