Twee gewonden bij ongeval Hengeloseweg in Zelhem

Geplaatst op: 29 juni 2007, 14:00

Zelhem- Bij een aanrijding tussen een bedrijfsbusje en een auto zijn vrijdagmiddag  de inzittenden van de auto gewond geraakt. Zij werden door de brandweer uit hun auto bevrijd en per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

 

De aanrijding gebeurde omstreeks 15.50 uur op de kruising Hengeloseweg met de Schooltinkweg. Een 66 jarige man uit Hengelo (Gld) met in zijn auto een 71-jarige vrouw uit Zelhem reed over de Hengeloseweg. De auto werd door een 43-jarige bestuurder van een bestelbus over het hoofd gezien toen hij vanaf de Schooltinkweg de voorrangsweg op wilde rijden.

 

Door de klap van de aanrijding vloog de auto over de kop en kwam op z’n kant in een weiland terecht. De gealarmeerde brandweer bevrijdde samen met ambulancepersoneel beide slachtoffers uit de auto. Zij zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

 

De bestuurder van de bestelbus en een passagier bleven ongedeerd. De weg is geruime tijd afgesloten geweest in verband met de hulpverlening en het onderzoek door de verkeersongevallendienst van de politie.

Share