Vier gewonden bij ongeval Bredevoort

Geplaatst op: 21 maart 2012, 22:12

BREDEVOORT-Bij een ongeval op de Bredevoortsestraatweg in Bredevoort zijn woensdagmiddag 21 maart even voor half zes vier gewonden gevallen. Een moeder die met haar twee kinderen onderweg was van Winterswijk naar Aalten kwam ter hoogte van de Stationsweg in Bredevoort met een echtpaar in aanrijding.

Beide voertuigen raakten hierbij flink beschadigd. De moeder en haar twee kinderen zijn bij het ongeval gewond geraakt. Ook de bestuurster van de andere auto is gewond geraakt. Ambulancepersoneel heeft zich over hen ontfermd. De brandweer heeft geassisteerd bij het ongeval en heeft hulp aan de gewonden geboden. Alle vier de gewonden zijn naar het ziekenhuis overgebracht.

Over de aard van hun verwondingen is niets bekend. Op deze kruising gebeuren vaak ongevallen. Meestal is een voorrangsfout de oorzaak. Of dat in dit geval ook zo was zal onderzoek uit moeten wijzen. Het verkeer is omgeleid en had enige hinder; al het verkeer werd via de Stationsweg Bredevoort ingeleid. Beide voertuigen zijn afgesleept.

Share