Update:Automobilist zwaargewond na aanrijding boom

Geplaatst op: 25 februari 2012, 18:56

Doetinchem – Een 35-jarige man uit Doetinchem is zaterdagmiddag 25 februari zwaar gewond geraakt. De man kwam op de Varsseveldseweg in Doetinchem met zijn auto tegen een boom aan. Hij is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De hulpdiensten kregen omstreeks 13:50 uur de melding van de aanrijding. De 35-jarige automobilist reed in de richting van Westendorp. Door nog onbekende oorzaak kwam hij op de Varsseveldseweg met zijn auto in de berm terecht en botste frontaal tegen een boom aan. Een traumahelikopter werd ingezet. Een trauma-arts heeft samen met ambulancepersoneel eerste hulp verleend waarna de man vervolgens per ambulance is overgebracht naar het ziekenhuis. De man raakte hierbij zwaar gewond.

Het verkeersongevallenteam van de politie is een onderzoek gestart naar de exacte oorzaak van de aanrijding. De weg is enige tijd afgesloten geweest voor de hulpverlening en het onderzoek. De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien hebben. Zij kunnen zich melden via 0900 8844.

Share