Vrouw overloopt insluiper en raakt hierbij gewond

Geplaatst op: 14 februari 2012, 19:02

Doetinchem – Een 62-jarige bewoonster van een woning aan de Bezelhorstweg in Doetinchem heeft dinsdagmiddag 14 februari een insluiper overlopen. De man bedreigde haar met een mes en ging er kort na het incident met een portemonnee vandoor. De vrouw liep enkele verwondingen op.

Het incident is rond 14.30 uur bij de politie gemeld. De bewoonster was even in haar tuin en trof toen zij weer binnenkwam, een vreemde man in haar woning aan. De man had een mes bij zich en bedreigde de bewoonster. Er ontstond een schermutseling waarbij de vrouw lichte verwondingen opliep. De insluiper ging er na het voorval vandoor met een portemonnee.

De onbekende man was klein van stuk, tussen de 1.65/1.70m lang, ongeveer 20 jaar en droeg donkere kleding. Na de overval ging hij er vandoor op een bruine of goudkleurige fiets.

De politie is direct een uitgebreid onderzoek gestart. Een politiehelikopter heeft naar de man gezocht. Het team forensische opsporing heeft een technisch onderzoek ingesteld en er is een eerste buurtonderzoek gehouden.

In verband met het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen. Zij kunnen bellen met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Share