Twee inzittenden auto komen met de schrik vrij bij ongeval

Geplaatst op: 10 februari 2012, 14:59

LICHTENVOORDE -Bij een aanrijding op de N18 Twenteroute is vrijdagmorgen een ravage ontstaan. Een vrachtwagen reed tegen een personenauto met 2 inzittenden aan. Er vielen geen gewonden.

Een auto die  vanuit de richting Aalten reed over de N313 en wilde de N18 recht oversteken richting Lievelde. Een vrachtwagen die over de Twenteroute reed richting Groenlo ramde de overstekende auto. Deze werd na de aanrijding over de vluchtheuvel gelanceerd en kwam op de oprit van de N18 richting Groenlo terecht.

hulpdiensten rukten massaal uit. Ter plaatse aangekomen bleken de 20 jarige bestuurder  uit Aalten en zijn 19-jarige bijrijdster uit Harreveld slechts licht gewond. Ambulancepersoneel heeft hen ter plaatse nagekeken. De 53-jarige vrachtwagenchauffeur uit Wierden kwam met de schrik vrij. De personenauto is na het ongeval afgesleept.

De kruising is ter hoogte van het ongeval afgesloten. Het verkeer wordt over Lievelde en richting Aalten gestuurd. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. Mogelijk heeft één van de betrokkenen door rood gereden.

Share