Nieuwe Ijsbaan aan de Waalstraat te Ulft goed bezocht

Geplaatst op: 4 februari 2012, 17:04

ULFT -Wist u dat de ijsbaan aan de Waalstraat geheel door vrijwilligers en oud leden van de brandweer vereniging onderhouden word. Natuurlijk vinden de meeste vrijwilligers het natuurlijk leuk werk om het veld van een mooie laag ijs te voorzien, maar dan zijn ze er natuurlijk nog niet.

Zo hebben ze een Kantine bij het ijs staan waar lekkere soep , worst , koffie/thee, snoep en koek gekocht kan worden. Ook wordt de kantine lekker warm opgestookt met een ouderwetse kachel, en natuurlijk voorziet de vrijwilliger voor het nodige hout. Elke avond staan de vrijwilligers op het ijs! Om het ijs weer van een nieuw laagje water te voorzien, zodat alle bezoekers weer lekker kunnen schaatsen. En de hele dag door wordt het ijs netjes bijgehouden en gelet op veiligheid!! ( betreden van de ijsbaan is wel op eigen risico)

De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 11.00 tot 20.00 uur, in het weekend is de ijsbaan geopend van 10.00 tot 18.00 uur. De entree bedraagt € 1,- voor kinderen tot en met 15 jaar, vanaf 15 jaar is de entree € 2,00,-. Parkeergelegenheid is er voldoende en gratis. A.s. zondag 5 februari zal (onder voorbehoud) de sfeer nog wat meer verhoogd worden door het dweilorkest “Over de rooie”, dat belooft een supergezellige middag te worden! Dus daarom zeggen wij; Kom allemaal lekker schaatsen op de schaatsbaan  aan de Waalstraat in Ulft en proef de sfeer.

Share