Fietser zwaar gewond bij ongeval met vrachtwagen

Geplaatst op: 2 februari 2012, 19:59

Groenlo – Een 51-jarige inwoner uit Groenlo is donderdag 2 februari zwaar gewond geraakt bij een ongeval met een vrachtwagen op bedrijventerrein Den Sliem in Groenlo. De verkeersongevallendienst van de politie stelt een onderzoek in.

De alarmcentrale kreeg omstreeks 15.40 uur een melding van een zeer ernstig ongeval tussen een fietser en een vrachtwagen op het Groenlo industrieterrein. De hulpdiensten rukten uit en een traumahelikopter werd naar de plaats van het ongeval gestuurd.Uit een eerste onderzoek bleek dat een vrachtwagenchauffeur bij het oprijden van een bedrijfsterrein de fietser over het hoofd heeft gezien.

De man kwam onder de vrachtwagen terecht en raakte zwaar gewond. Hij is door de arts van de traumahelikopter en ambulancepersoneel gestabiliseerd en vervolgens met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Enschede overgebracht.De vrachtwagenchauffeur was behoorlijk overstuur door het gebeurde en heeft een eerste verklaring afgelegd. De verkeersongevallendienst van de politie stelt een nader onderzoek in.

Share