Vijf gewonden bij aanrijding N335 Azewijn

Geplaatst op: 25 januari 2012, 21:07

Azewijn – Op de Terborgseweg in Azewijn vond woensdagmiddag 25 januari een aanrijding plaats, waarbij twee personenauto’s en een taxibus betrokken waren. In totaal raakten vijf inzittenden gewond en zij zijn met ambulances naar het ziekenhuis overgebracht.

De hulpdiensten kregen rond 16.45 uur de melding van het ongeval. Een 35-jarige automobiliste uit Laag Keppel reed op de Langeboomsestraat in Azewijn. Op de kruising met de Terborgseweg zag zij een van rechts komende auto, bestuurd door een 74-jarige vrouw uit Gendringen, over het hoofd. Alle vijf de inzittenden van deze auto, allen oudere dames uit Gendringen, raakten gewond en zijn met diverse verwondingen met ambulances naar het ziekenhuis overgebracht. Na de botsing schoot het voertuig van de vrouw uit Laag Keppel door tegen een taxibus dat aan de overzijde van de kruising stond te wachten.

De verkeersongevallendienst van de politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. Alle voertuigen liepen flinke schade op en zijn afgesleept.Op deze kruising zijn vaker ernstige ongelukken gebeurd, ook met dodelijke afloop. De kruising is daarna aangepast.

Share