Jongen raakt gewond aan hand na tanken LPG in Doetinchem

Geplaatst op: 18 januari 2012, 21:30

DOETINCHEM- Een 21 jarige bestuurder uit Doetinchem is woensdagmiddag  bij een tankstation aan de Europaweg in Doetinchem gewond geraakt aan zijn hand. Hij wilde LPG gaan tanken een vriend ging dat doen terwijl de bestuurder naar binnen ging om af te rekenen.

Toen de 18 jarige vriend uit Doetinchem de koppeling eraf wilde halen ging het mis. Het LPG bleef maar naar buiten stromen. De bestuurder wilde het LPG nog tegen houden waardoor hij zijn hand verbrande door het LPG. De eigenaar van de pomp zei, doe de koppeling er maar weer op en hij belde meteen de brandweer die waren snel ter plaatse.

Samen met de eigenaar en de politie werd het tankstation afgesloten zodat er geen klanten meer op het terrein konden komen. In overleg werd de koppeling van de bus gehaald en de bus werd door de brandweer op veilige afstand  van de pomp neergezet, waar naar de LPG tank gecontroleerd leeg kon lopen. De 21jarige bestuurde is samen met zijn vader naar de eerste hulp in Doetinchem gegaan, voor de controle aan zijn hand.

Share