Gewonde bij ongeval N18 bij zalencentrum de Radstake in Varsseveld

Geplaatst op: 6 december 2011, 05:10

Heelweg – Op maandagavond 5 december vond er op de kruising van de Twenteroute met de Landstraat in Heelweg een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s, nadat een van hen door het rode verkeerslicht was gereden. Twee inzittenden zijn lichtgewond naar het ziekenhuis overgebracht.

Het ongeval werd rond 23.10 uur gemeld. Een 48-jarige automobilist uit Lichtenvoorde was, naar eigen zeggen, op de N18 op de kruising door het rode verkeerslicht gereden. Hij botste tegen een auto met daarin een 34-jarige Aaltenaar. Zijn auto kwam door de aanrijding op zijn kant terecht. De Aaltenaar en zijn passagier werden voor controle naar het ziekenhuis overgebracht. De man uit Lichtenvoorde bleef ongedeerd.

Onder de noemer ‘botsen is blazen’, werd van beide bestuurders een blaastest afgenomen. De blaastest van de automobilist uit Aalten wees uit dat deze gedronken had. In het ziekenhuis werd er van hem een bloedproef afgenomen. De uitslag van de bloedproef is over enkele dagen bekend. Zowel tegen hem als tegen de andere automobilist wordt proces-verbaal opgemaakt.

Share