Drie gewonden bij ongeval in Groenlo

Geplaatst op: 2 december 2011, 18:41

Groenlo – Bij een aanrijding op de Vredenseweg in Groenlo zijn vrijdag 2 december drie inzittenden uit een auto gewond geraakt. Zij zijn per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht en de politie onderzoekt de aanrijding.

De aanrijding, waarbij twee auto’s waren betrokken werd rond 13.30 uur gemeld. Een 21-jarige vrouw uit Heek reed met twee inzittenden vanaf Groenlo richting Zwilbroek. Op een gegeven moment wilde de bestuurster een voor haar rijdende auto, bestuurd door een 62-jarige man uit Groenlo, in een flauwe bocht inhalen.

Tijdens deze manoeuvre naderde uit tegenovergestelde richting een vrachtauto. De automobiliste week naar rechts uit, raakte de auto van de Groenloer, kwam aan het slingeren en botset tegen een boom. Een 21-jarige plaatsgenote raakte bekneld  en werd door de brandweer uit de auto bevrijd.

De derde passagier, een 20-jarige man uit Vreden raakte ook gewond. Het letsel varieerde van breuken tot hoofdwonden en rugletsel. De weg is geruime tijd afgesloten geweest. De politie maakt proces-verbaal op.

Share