Vrouw overvallen in woning Vorden

Geplaatst op: 22 november 2011, 17:53

Vorden –  Dinsdagochtend 22 november is een 62-jarige vrouw overvallen in een woning aan de Schapenmeer in Vorden. De vrouw raakte licht gewond en is ter plekke door ambulancepersoneel behandeld. De overval is gepleegd door twee of mogelijk meer daders, die zijn gevlucht in de auto van de overvallen vrouw. De politie verspreidde direct na de overval een burgernet bericht om uit te kijken naar deze blauwe VW Passat.

De overval vond ’s ochtends plaats. Het is nog niet duidelijk of de daders gewapend waren en wat er zich in de woning precies heeft afgespeeld. De daders gingen er rond 10:15 uur vandoor met de auto van de vrouw; een blauwe VW passat met kenteken 37-RK-LD, en enkele persoonlijke bezittingen. De politie heeft uitgebreid gezocht naar de auto en de daders, maar hen helaas niet meer aangetroffen. De politie verspreidde via burgernet en twitter een bericht om uit te kijken naar de auto van de vrouw. Dat leverde wel een enkele tip op, maar de auto is tot op heden nog niet gevonden.

De overval is gepleegd door twee mannen, waar helaas geen signalement van bekend is. Ook is niet bekend of er wellicht meer personen bij de overval betrokken zijn geweest.

Onderzoek

Het overvallenteam van de politie is direct een uitgebreid onderzoek gestart, waaronder een technisch sporenonderzoek. Ook is de politie op zoek naar getuigen of tips. Als er iemand is die personen op of rond de Schapenmeer heeft gezien die mogelijk iets met deze overval te maken kunnen hebben gehad, hoort de politie het heel graag via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Share