Zwaargewonde bij geweldsincident in Winterswijk

Geplaatst op: 18 juni 2011, 23:48

WINTERSWIJK – Een 41-jarige man is zaterdagavond 18 juni zwaar gewond geraakt bij een gewelds-incident in een woning aan de Vredenseweg in Winterswijk. In verband hiermee is een 36-jarige vrouw aangehouden. De aanleiding  voor het geweldsincident en de relatie tussen beiden is nog onbekend.

De ambulancedienst kreeg omstreeks 20.40 uur een melding van een incident in een woning waarbij iemand zwaargewond was geraakt. Ambulancepersoneel en agenten gingen met spoed ter plaatse. Zij troffen daar een zwaargewonde man aan, die met spoed naar het ziekenhuis werd overgebracht.

De vrouw werd als verdachte aangehouden en is overgebracht naar het politiebureau. Ook zijn er enkele getuigen opgevangen en voor verhoor naar het politiebureau gebracht.

Op dit moment is er nog geen duidelijkheid over de aanleiding van het incident. Het is ook niet duidelijk wat de relatie tussen de beide betrokkenen is.

Het Team Forensische Opsporing is met een onderzoek in de woning bezig. Voor het onderzoek zijn meerdere rechercheurs opgeroepen en samen met agenten van het team Winterswijk zijn zij met een onderzoek begonnen.

Share