Diefstal uit auto

Geplaatst op: 16 juni 2011, 17:22

Terborg – Uit een geparkeerde auto aan de Vulcaanstraat in Terborg is in de nacht van woensdag op donderdag 16 juni onder meer een navigatiesysteem gestolen.

De politie kreeg rond 04.00 uur de melding van de diefstal. Een oplettende getuige had glasgerinkel en een autoalarm gehoord en was polshoogte gaan nemen. Hij zag op dat moment nog net een persoon wegrennen en in een kleine grijze auto instappen, die vervolgens hard wegreed in de richting van de IJsselweg. Toen de getuige zag dat er daadwerkelijk was ingebroken, alarmeerde hij de politie. Op weg naar deze melding zagen agenten de auto met mogelijke verdachten rijden en zijn deze achterna gegaan. De vluchtauto reed dermate hard, dat de politie om veiligheidsredenen de achtervolging heeft gestaakt. De politie stelt een nader onderzoek in.

De politie adviseert om geen waardevolle goederen in een geparkeerde auto achter te laten.Bij onraad of een verdachte situatie altijd direct de politie te bellen (0900-8844) en niet wachten tot de volgende dag!

Share