Geplaatst op: 3 juli 2024, 21:44

Westendorp – Bij een ongeval in Westendorp zijn woensdagavond twee personen op een motor gewond geraakt. De automobilist die de aanrijding veroorzaakte is aangehouden. Hij was mogelijk onder invloed van drank of drugs en is aangehouden door de politie.
 
Een 45-jarige automobilist uit Lichtenvoorde reed rond 19.30 uur vanuit Varsseveld over de Doetinchemseweg toen het misging. Ter hoogte van de klok, een opvallend punt in de kern van het dorp, nam de automobilist de buitenbocht. Vervolgens botste de hij op een tegemoetkomende motor. De twee mensen op de motor, Een 73-jarige man uit de gemeente Oude IJsselstreek en een 25-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats, kwamen ten val en zijn met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
 
Naast dat de bestuurder van de auto is aangehouden op verdenking van het gebruik van verdovende middelen, is er ook aangifte vanwege diefstal gedaan tegen hem door de eigenaresse van de auto. Zij kwam na het ongeval ter plaatse om de auto op te halen. Ze wist namelijk niet dat de man haar auto meegenomen had. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het ongeval.
 
Zowel de motor alsmede de auto dienen te worden afgesleept. Het verkeer ondervind de nodige hinder van het ongeval

Share