Geplaatst op: 7 mei 2024, 13:57

Wehl -Een 82-jarige vrouw die drie weken geleden gewond raakte bij een ernstig ongeval met een auto en een trekker in Wehl, is overleden aan haar verwondingen. Er raakten twee andere personen gewond, over hun gezondheid doet de politie geen uitspraken.
 
Het ernstige ongeval, wat nu een dodelijk blijkt te zijn, gebeurde zaterdagavond 13 april op de Beekseweg. Twee personen kwamen na een botsing bekneld te zitten in de personenauto, een andere inzittende raakte ook gewond. Meerdere ambulances, de brandweer en de politie kwamen ter plaatse. Ook landde er een traumahelikopter. Twee gewonden werden overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen, een andere persoon werd naar het Slingeland in Doetinchem gebracht.
 
De politie laat vrijdagmiddag weten dat een 82-jarige vrouw ondanks de medische inzet aan haar verwondingen overleden is. Hoe het met de andere gewonden gaat, is niet bekend. De Verkeersongevallenanalyse heeft onderzoek gedaan en de zaak ligt nu bij het Openbaar Ministerie.
 
Lees ook: https://www.112achterhoek-nieuws.nl/article/27413-drie-gewonden-bij-ernstig-ongeval-met-tractor-en-auto-in-wehl-
 

Share