Geplaatst op: 11 maart 2024, 11:20

Azewijn -De personen die zondag om het leven zijn gekomen bij een ernstig ongeval nabij Azewijn, zijn een 86-jarige man en 84-jarige vrouw uit Doetinchem. De andere betrokkenen bij het ongeval is een 21-jarige man waarvan de woonplaats onbekend is, hij kwam met de schrik vrij.
 
Het ongeval gebeurde zondag aan het einde van de middag nabij Azewijn op de Meilandsedijk, de N816. Meerdere brandweerwagens, ambulances en politiewagens kwamen ter plaatse, ook werden twee traumahelikopters gealarmeerd. Eerste hulp mocht voor de man en vrouw uit Doetinchem niet meer baten, zij overleden ter plekke aan hun verwondingen. De 21-jarige man is nagekeken door het ambulancepersoneel, maar kwam met de schrik vrij. Er is zondagmiddag een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. De weg is tijdelijk volledig afgesloten geweest.
 
Het ongeval was het derde dodelijke ongeval in de Achterhoek in twee dagen tijd. Bij een ernstig ongeval op de Groenloseweg tussen Ruurlo en Groenlo kwam zaterdag een 82-jarige man uit Borculo om het leven. Zondagochtend kwam een 36-jarige man uit Aalten om het leven in het buitengebied van zijn woonplaats.

Share