Geplaatst op: 10 maart 2024, 17:45

Azewijn – Bij een ernstig ongeval met twee personenauto’s op de N816 nabij Azewijn zijn zondagmiddag twee personen om het leven gekomen. De weg is volledig afgesloten vanwege het onderzoek dat de politie is gestart.
 
Het dodelijk ongeval gebeurde rond 16.00 uur op de Meilandsedijk, de N816 tussen 's-Heerenberg en Azewijn. De hulpdiensten kwamen met meerdere brandweerwagens, ambulances en politievoertuigen ter plaatse. Ook werden er twee traumahelikopters opgeroepen. Twee inzittenden zijn ter plekke aan hun verwondingen overleden, een derde persoon is nagekeken door het ambulancepersoneel.
 
De weg is volledig afgesloten en de politie is begonnen aan een onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Ook de identiteit van de betrokkenen wordt onderzocht.
 
Meer fatale ongelukken
Dit weekend hebben er meerdere ongelukken met dodelijke afloop plaatsgevonden. Zaterdagochtend is een 82-jarige man uit Borculo overleden na een eenzijdig ongeluk tussen Groenlo en Ruurlo.
 
Zondagochtend is een 36-jarige man uit Aalten om het leven gekomen bij een eenzijdige botsing in het buitengebied van Aalten.

Share