Geplaatst op: 5 maart 2024, 12:41

’s-Heerenberg/ Emmerik - Een 59-jarige vrachtwagenchauffeur uit Deventer en een achttienjarige Duitser die vorige week maandag betrokken raakten bij een ongeval tussen Emmerik en 's-Heerenberg, zijn inmiddels buiten levensgevaar. Dat laat de Duitse politie weten. De twee zijn met ernstige verwondingen behandeld in Nederland.
 
Het ging op maandagochtend 26 februari iets voor 08.00 uur mis op de B220. Duidelijk is dat de Nederlandse vrachtwagenchauffeur uit Deventer en twee Duitse automobilisten betrokken waren bij het ongeval. De bestuurder van een BMW kwam door nog onbekende reden op de verkeerde weghelft terecht. Mogelijk probeerde één van de automobilisten in te halen, waarbij die frontaal op de tegemoetkomende vrachtwagen botste.
 
De achttienjarige Duitser uit Kalkar werd met een traumahelikopter overgebracht naar een ziekenhuis in Nederland. Ook de inwoner van Deventer werd overgebracht naar een ziekenhuis in Nederland, dit gebeurde met een ambulance. Op dat moment waren ze volgens de Duitse autoriteiten nog in levensgevaar. De derde gewonde, een 27-jarige vrouw uit Emmerik, raakte lichtgewond.
 
Lees ook: https://www.112achterhoek-nieuws.nl/article/27311-meerdere-gewonden-bij-ernstig-ongeluk-net-over-grens-bij-s-heerenberg-

 

Share