Geplaatst op: 5 februari 2024, 10:09

Doetinchem -Meerdere auto’s zijn in de nacht van zondag op maandag uitgebrand op een parkeerplaats bij een appartementencomplex in Doetinchem. De politie is een onderzoek gestart vanwege mogelijke brandstichting.
 
De brand ontstond rond 04.00 uur op de parkeerplaats aan de Kloosstraat, waar in het verleden al vaker auto’s uit zijn uitgebrand. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, stonden drie auto’s volledig in brand. Deze konden niet meer worden gered. Drie andere auto’s raakten ook beschadigd door het vuur. Een exacte oorzaak is nog niet duidelijk, maar brandstichting wordt niet uitgesloten.
 
De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de brand. Ook is er gesproken met eigenaren en getuigen. Mensen die meer informatie hebben over de brand kunnen zich melden. Vorig jaar oktober raakten er nog meerdere auto’s beschadigd op dezelfde parkeerplaats. Ook toen leek brandstichting de oorzaak.
 
Lees ook: https://www.112achterhoek-nieuws.nl/article/26945-autos-uitgebrand-bij-flat-in-doetinchem-politie-start-onderzoek-

Share