Geplaatst op: 11 januari 2024, 20:37

Zelhem – Op de N315 - Rondweg bij Zelhem zijn donderdagavond twee personenauto's frontaal op elkaar gebotst. Bij het ongeluk is een bestuurder overleden. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen.
 
Het ongeluk gebeurde rond 18.30 uur. De hulpdiensten rukten massaal uit waaronder meerdere ambulances, brandweerwagens en een traumahelikopter. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek er door gladheid, een van de twee voertuigen op de verkeerde weghelft te zijn gekomen met een frontale botsing tot gevolg. De bestuurders van beide voertuigen zaten bekneld. De brandweerlieden hebben een persoon bevrijdt uit zijn benarde positie. Een persoon is door het ambulancepersoneel ter plekke nagekeken en behandeld en met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De andere bestuurder bleek ter plekke aan zijn verwondingen te zijn overleden.
 
De weg is spiegelglad, zo geeft de politie ook aan op X, voorheen twitter. De toedracht van het ongeluk zal verder onderzocht gaan worden maar de politie geeft aan dat gladheid de mogelijke oorzaak is van het ongeluk. De provincialeweg blijft de komende uren afgesloten voor sporenonderzoek.

Share