Geplaatst op: 4 januari 2024, 01:57

Sinderen -De politie heeft woensdagavond lange tijd onderzoek verricht aan de Wissinklaan in Sinderen. De omgeving werd ruim afgezet nadat er zo’n 70 vaten werden aangetroffen. De politie trof de vaten in een sloot langs de weg aan.
 
Rond 22.30 uur kreeg de politie een melding binnen van een passant die aan de Wissinklaan meerdere vaten zag liggen in een sloot. De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse en trof verschillende vaten aan. Twee vaten lekte een onbekende vloeistof rondom de dop. De Wissinklaan werd vanwege politieonderzoek afgesloten. Ook de brandweer werd opgeroepen. Zij zijn ter plaatse gekomen om metingen te verrichten en te achterhalen wat er in de vaten zat. De politie geeft aan dat het gaat om een zogeheten dumping van drugsafval. In dit geval gaat het om zo’n 70 vaten en is het dus een dumping van een behoorlijke omvang.
 
De politie roept mensen op die iets verdachts gezien hebben woensdagavond in de omgeving van de Wissinklaan, om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.
 
De vaten zullen door een gespecialiseerd bedrijf worden afgevoerd.

Share