Geplaatst op: 17 november 2023, 11:55

Toldijk / Ulft -De zendpiraten van Handgas FM uit Toldijk zijn zaterdag toch niet te horen op streekomroep REGIO8. Ze zouden te gast zijn in het ochtendprogramma Van Mojn tot Goedgoan, maar hebben nu alsnog afgezegd.
 
Over de reden van de afzegging tast dj Alard Ross in het duister: “Ik vind het jammer, want ik had het graag gedaan. Ik zou ook niet weten waarom ze niet meer willen.” Ook navraag bij de zendpiraten zelf levert geen duidelijk antwoord op. “Mediastilte”, is de boodschap vanuit Handgas FM. Dit terwijl donderdag nog vol trots werd aangekondigd dat ze te gast waren in de studio in Ulft. De zendpiraten zouden tussen 10.00 uur en 12.00 uur te horen zijn.
 
Ze kregen de ruimte van REGIO8 omdat hun eigen zendapparatuur eerder deze week werd ingenomen door de politie. Dat terwijl ze rond hun eigen Boetebal, dat dit weekend plaatsvindt, wilden uitzenden. REGIO8-directeur Peter Berendsen vindt het jammer: “Maar ik snap dat de mediadruk op dit moment misschien te groot wordt voor Handgas FM.”
 
Foto: Handgas FM

Share