Geplaatst op: 10 november 2023, 19:53

Achterhoek -De politie Achterhoek-West heeft deze week drie verdachten aangehouden in een onderzoek naar het handelen van drugs in de regio. In 's-Heerenberg en Doetinchem werden mensen aangehouden.
 
"De afgelopen tijd kregen we meerdere signalen dat er in ons gebied gedeald zou worden in harddrugs", laat de Politie Achterhoek-West weten via Instagram. "Hierop zijn we een onderzoek gestart. Meerdere personen kwamen hierin als verdachten in beeld." De politie heeft een tijdens een actie een 31-jarige vrouw uit Nijmegen aangehouden in 's-Heerenberg. Ze had in totaal 154 ponypacks (kleine envelopjes), met daarin vermoedelijk harddrugs in haar bezit.
 
Ook in Doetinchem werd een actie gehouden door de politie. Daarbij werden een 22-jarige man uit Zevenaar en een 36-jarige man uit Eerbeek aangehouden in een auto. In het voertuig is een zak gevonden met daarin vermoedelijk harddrugs. "Om welke drugs het precies gaat en hoeveel het betrof, moet nog worden onderzocht", aldus de politie.
 
De drie personen zijn verhoord en moeten binnenkort voorkomen bij de rechter. De gevonden drugs zijn door de politie in beslag genomen en worden vernietigd.

Foto: 112achterhoek-nieuws (archief)
 

Share