Geplaatst op: 17 oktober 2023, 07:57


 Groenlo - Op een bedrijventerrein aan de Zuidgang in Groenlo waar zondagavond twee loodsen afgebrand zijn, is in de nacht van maandag op dinsdag weer een loods in vlammen opgegaan. Dit keer ging het om een opslag ernaast, op een stuk braakliggende grond.
 
De brand ontstond rond 04.45 uur op het industrieterrein aan de Zuidgang. De brandweer kwam met meerdere voertuigen ter plaatse. Bij de brand is rook vrijgekomen die over het terrein heen trok. De politie heeft brand ontdekt tijdens patrouille, ze zagen de rook van het bedrijventerrein komen. De Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) adviseerde omwonenden om ramen en deuren te sluiten wanneer er hinder ondervonden werd. Er moest een shovel ter plaatse komen om de restanten uit elkaar te halen.
 
Op het Groenlose bedrijventerrein zijn zondagavond twee loodsen verwoest door een brand. De politie gaat bij deze gevallen uit van brandstichting. Wat oorzaak is van de brand van maandagnacht is nog niet duidelijk.
 
Lees ook: https://www.112achterhoek-nieuws.nl/article/26960-twee-loodsen-op-bedrijventerrein-zuidgang-door-brand-verwoest-groenlo-

 

Share