Geplaatst op: 2 oktober 2023, 09:52

Neede -Bij een zwaar eenzijdig ongeluk op de N824 Diepenheimseweg tussen Diepenheim en Neede is zondagavond een automobiliste zwaargewond geraakt. Het slachtoffer is met zware verwondingen met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.
 
Het eenzijdige ongeluk gebeurde even voor 22.00 uur. De automobilist raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en botste frontaal op een boom. Hulpdiensten rukten groots uit. Naast drie ambulances en meerdere brandweerwagens kwam er ook een traumahelikopter ter plaatse. De traumahelikopter landde in een naastgelegen weiland. De brandweer heeft de automobiliste bevrijdt uit haar benarde positie waarna deze door het ambulancepersoneel kon worden nagekeken en behandeld.
 
Het slachtoffer liep zware verwondingen op bij het ongeluk. Het slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Enschede. De Diepenheimseweg, de provincialeweg die Overijssel en Gelderland met elkaar verbind, is lange tijd afgesloten geweest in verband met de hulpverlening en het daarop volgende onderzoek.
 
De zwaar beschadigde auto is na het onderzoek afgesleept door een bergingsbedrijf.

Share