Geplaatst op: 13 september 2023, 18:13

Terborg -De automobilist die maandagochtend na een botsing op een boom in Terborg een hondje achterliet in de auto is bij de politie bekend. Ook het dier is inmiddels opgehaald uit het dierenasiel in Doetinchem.
 
De bestuurder crashte rond 05.00 uur ’s ochtends op de Heidedijk op een boom, waarna hij een aardappelveld in rende. Inmiddels heeft hij zich bij de politie gemeld. Over de leeftijd en de woonplaats wil een woordvoerder nog geen informatie geven. Hij mag zich melden op het politiebureau. “Er is wel genoeg om hem even over aan de tand te voelen", verelt een woordvoerder. "Hij mag uitleggen waarom hij de locatie heeft verlaten.”
 
Het hondje werd maandagochtend na het ongeval door de Dierenambulance overgebracht naar het dierenasiel in Doetinchem. Daar werd het dier enkele uren later alweer opgehaald. “Het hondje mankeerde op het eerste oog niks”, vertelt Ina Sämmang namens het asiel. “Maar voordat we überhaupt een afspraak konden maken om hem te laten checken door de dierenarts, was het hondje alweer weg.”
 
Lees ook: https://www.112achterhoek-nieuws.nl/article/26884-vluchtende-bestuurder-laat-hondje-achter-na-eenzijdig-ongeval-op-de-heidedijk-in-terborg
 

Share