Geplaatst op: 11 september 2023, 18:48

Didam – Een vijfjarige jongen is zondagochtend in zijn gezicht gebeten door een hond in Didam. Het jongetje was buiten aan het spelen toen het gebeurde, de eigenaar van het dier is ondanks een zoektocht van de politie nog niet gevonden.
 
Het incident gebeurde rond 11.45 uur aan de Koolmeesstraat. Het jongetje was daar aan het spelen toen hij slachtoffer werd van een hondenbeet in zijn gezicht. Hij is daarna naar het ziekenhuis geweest voor behandeling en is inmiddels weer thuis. "Het gaat naar omstandigheden oké met hem", meldt de politie. De hond liep volgens het jongetje met een man en een vrouw door het dorp. Zij zijn er na het incident allebei vandoor gegaan zonder het jongetje te helpen of hun identiteit bekend te maken. Ze liepen weg in de richting van de Zuiderlaan.
 
De politie laat weten op zoek te zijn naar deze mensen. Een van de honden was volgens het jongetje groter en bruin van kleur, de andere kleiner en wit, met rimpels. De man zou meerdere tatoeages in zijn nek, been en arm of hand hebben. "De informatie over de honden en eigenaren is summier gezien de leeftijd van het slachtoffertje en hetgeen hij er over vertellen kon", Heb je iets gezien of gehoord? Of heb je een idee waar deze mensen wonen? Bel 0900-8844

Share