Geplaatst op: 3 september 2023, 20:49

Zeddam -De 67-jarige motorrijder uit 's-Heerenberg die zondagochtend werd aangereden bij Zeddam is aan zijn verwondingen overleden. Inmiddels zijn twee personen gearresteerd vanwege de aanrijding, waaronder een 24-jarige man uit Doetinchem.
 
De motorrijder werd door een automobilist aangereden op de Drieheuvelenweg. Zowel de 67-jarige bestuurder van de motor als een 62-jarige vrouw die achterop zat werden met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is de man later op de dag overleden. De 62-jarige 's-Heerenbergse ligt nog in het ziekenhuis en is ernstig gewond. De automobilist reed na het ongeval door en botste enkele honderden meters verderop tegen een boom.
 
De drie inzittenden sloegen op de vlucht, twee daarvan zijn inmiddels aangehouden. Het gaat om een 24-jarige man uit Doetinchem en een 28-jarige man uit Litouwen. Het onderzoek naar de derde verdachte loopt nog.
 
Lees ook: https://www.112achterhoek-nieuws.nl/article/26868-automobilist-slaat-op-de-vlucht-na-ernstig-ongeval-bij-zeddam-

Share