Geplaatst op: 24 augustus 2023, 21:47

Beek -De politie is donderdagavond een grote zoektocht begonnen in Beek naar een man die zijn woonadres in verwarde toestand zou hebben verlaten. Meerdere politie-eenheden, enkele speurhonden en een politiehelikopter zijn ingezet.
 
Rond 20.00 uur kwam de politie met meerdere eenheden ter plaatse in Beek. Een grootschalige klopjacht is op touw gezet, daarbij zijn ook een politiehelikopter en meerdere speurhonden ingezet. De politie zoekt onder andere in maisvelden en bosrijke stukken naar de man. De vermiste man zou donderdagmiddag zijn woonadres in verwarde toestand hebben verlaten, zo laat een woordvoerder van de politie weten. De man loopt op blote voeten en heeft een zwarte broek aan.
 
Meerdere mensen rondom het Gildehuis in Beek, waar de voorbereidingen voor de kermis bezig zijn, werden door de politie gevraagd of ze de man gezien hadden. Wanneer de man gezien wordt adviseert de politie om hem niet zelf te benaderen maar de hulpdiensten te alarmeren. Gedurende de avond is de politie inzet afgeschaald.

UPDATE: De politie laat vrijdagochtend weten dat de man op eigen gelegenheid en in goede gezondheid is teruggekeerd bij zijn woonadres.

Share