Geplaatst op: 9 juni 2023, 11:09

Beek Montferland -Twee automobilisten zijn donderdagavond met elkaar in botsing gekomen in Beek. Een bestuurder is met onbekend letsel meegenomen naar het ziekenhuis. Op het kruispunt vond twee dagen eerder ook al een aanrijding plaats.
 
Het ongeval vond rond 21.30 uur op het kruispunt van de Arnhemseweg met de Zuider Markweg. Een van de automobilisten reed vanaf Loerbeek in de richting van Elten en had voorrang moeten verlenen aan de andere bestuurder, die vanaf Didam in de richting van Beek reed. De voertuigen kwamen met elkaar in botsing, waarna een van de personenauto's in de naastgelegen sloot terechtkwam. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft de bestuurders nagekeken, een van de automobilisten is met onbekend letsel meegenomen naar het ziekenhuis.
 
Beide voertuigen moesten worden afgesleept. Het overige verkeer ondervond enige tijd hinder van het ongeval. Twee dagen eerder, op dinsdagmiddag, werd een fietser aangereden op hetzelfde kruispunt.
 
Lees ook: https://www.112achterhoek-nieuws.nl/article/26668-fietser-met-spoed-naar-ziekenhuis-na-aanrijding-in-beek-montferland-

Share