Geplaatst op: 19 mei 2023, 12:09

Laag-Keppel -Het pand aan de Eldrikseweg in Laag-Keppel, waar zaterdagnacht een illegaal feest werd gehouden, is door de gemeente Bronckhorst gesloten. In overleg met de brandweer is besloten dat het pand vanwege 'brandgevaar' onbewoonbaar is.
 
De gemeente Bronckhorst heeft besloten dat het pand wegens veiligheidsredenen niet meer te bewonen is. "De huidige bewoners kunnen per direct niet meer wonen in het pand", laat de gemeente schriftelijk weten. Het is momenteel niet zeker of de sluiting van het pand verband houdt met het illegale feest van zaterdagnacht (https://www.regio8.nl/nieuws/illegaal-feest-in-laag-keppel-politie-stuurt-feestvierders-weg).
 
Rondom het pand stonden zaterdagnacht meer dan honderd mensen om, volgens de feestvierders, een overleden vriend te herdenken. Wegens veel klachten van omwonenden ontruimde de ME zondagochtend de omgeving. De bezoekers verlieten zonder problemen het feest.
 
Lees ook: https://www.112achterhoek-nieuws.nl/article/26619-illegaal-herdenkingsfeest-voor-een-overleden-vriend-pierre-in-laag-keppel-politie-stuurt-feestvierders-weg-
 

Share