Geplaatst op: 11 februari 2023, 22:42

Westendorp - Een zeventienjarig meisje uit Doetinchem is zaterdagavond om het leven gekomen bij een ongeval in Westendorp. Ze zat in een auto die tegen een boom botste op een weg in het buitengebied.
 
Het ongeval gebeurde iets na 19.00 uur op de Smoddedijk. De bestuurder botste door onbekende oorzaak aan de rechterzijde van de weg tegen een boom. De slachtoffers zaten na het ongeval bekneld in het voertuig en moesten door de brandweer worden bevrijd. Er zijn twee traumahelikopters ter plaatse gekomen voor hulpverlening, evenals vier ambulances.
 
Het zeventienjarige meisje was ter plaatste om het leven gekomen. Twee van de inzittenden zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, de ander per helikopter. De Verkeersongevallenanalyse is ter plaatse gekomen voor onderzoek naar het ongeval. Over de oorzaak is nog niks bekend.

In de auto zaten, naast het overleden 17-jarige meisje, een 20-jarige man uit Varsseveld, een 17-jarige jongen uit Varsseveld en een jongen van 16 jaar uit Aalten. Over de ernst van hun verwondingen doet de politie geen mededeling.
 

Share