Geplaatst op: 26 januari 2023, 23:06

Doetinchem -Hulpdiensten zijn donderdagavond uitgerukt voor een kop- staartaanrijding in Doetinchem. Niet veel later gebeurde er op hetzelfde punt nogmaals een kop- staartaanrijding.
 
Het eerste ongeval vond rond 19.00 uur plaats op de Zelhemseweg. Een bestuurder vanuit Zelhem in de richting van Doetinchem wilde linksaf slaan de Bultenseweg in, de bestelbus erachter zag dit en stopte. Een achterop komende bestelbus had te laat in de gaten dat zijn voorgangers stilstonden, met de aanrijding tot gevolg. De twee bestelbusjes en de personenauto raakten bij het ongeval betrokken. De voorste automobilist is met onbekend letsel meegegaan naar het ziekenhuis, de bestuurders van de bestelbusjes bleven ongedeerd.
 
Nadat de weg was vrijgegeven vond rond 19.30 uur de tweede aanrijding plaats. Een bestuurder vanuit Doetinchem in de richting van Zelhem wilde rechtsaf slaan naar de Bultenseweg. Een bestelbusje had dit te laat door en knalde achterop de personenauto, niemand raakte gewond. Het overige verkeer ondervond bij beide ongevallen veel hinder en moest omrijden.

Share