Geplaatst op: 20 januari 2023, 10:34

's-Heerenberg - De politie heeft dinsdag een verdachte aangehouden voor brandstichting bij een woning in 's-Heerenberg op donderdag 3 november. De verdachte is een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.
 
Ondanks de aanhouding is het onderzoek nog niet afgerond, zo laat de politie weten. Ook worden meerdere aanhoudingen in verband met de brandstichting niet uitgesloten. Door de brand van begin november ging de woning aan de Schoolstraat in 's-Heerenberg verloren. Ook raakte een naastgelegen woning flink beschadigd. Er raakte niemand gewond.
 
Buurtbewoners lieten destijds al weten dat het vaker mis was bij de desbetreffende woning. Zo zou er vlak voor de brand ook een politie-inval in de woning zijn geweest.
 
Geef uw informatie door
Ondanks dat de politie een verdachte heeft aangehouden, ligt het onderzoek niet stil. Dat betekent dat de politie uw hulp nog goed kan gebruiken. Het rechercheteam dat deze zaak onderzoekt komt graag in contact met mensen die meer over deze zaak weten. Informatie doorgeven kan door te bellen met 0900-8844. Weet je meer over dit incident maar wil je anoniem blijven? Tip dan via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
 
Lees ook: https://www.112achterhoek-nieuws.nl/article/26180-woning-in-s-heerenberg-verwoest-door-uitslaande-brand-bewoner-is-spoorloos
 

Share