Geplaatst op: 19 januari 2023, 12:34

Lichtenvoorde-Twee automobilisten en twee vrachtwagenchauffeurs raakten donderdagochtend betrokken bij een aanrijding in Lichtenvoorde. Een bestuurster is vermoedelijk onwel geraakt achter het stuur, ze is meegenomen naar het ziekenhuis.
 
De aanrijding vond rond 11.15 uur plaats op de N18. Een bestuurster reed vanuit Groenlo in de richting van Lichtenvoorde toen zij vermoedelijk onwel raakte. De personenauto kwam op de verkeerde weghelft terecht, waarna deze in botsing kwam met een vrachtwagen. Een achterliggende vrachtwagen kon niet op tijd remmen, waardoor een tweede aanrijding met een personenauto niet voorkomen kon worden. Hulpdiensten kwamen ter plaatse en hebben de bestuurster voor controle meegenomen naar het ziekenhuis. Daar moet uitgewezen worden of zij daadwerkelijk onwel werd.
 
Een van de vrachtwagens lekte koelvloeistof na de aanrijding, deze is verplaatst om de N18 weer vrij te maken. De politie kwam ter plaatse om de weg weer vrij te maken. Vanaf Lichtenvoorde in de richting van Groenlo ontstond een lange file van voornamelijk vrachtverkeer dat vanuit de Achterhoek onderweg was naar Twente.

Share