Geplaatst op: 15 december 2022, 14:55

Haarlo -De zoektocht van woensdag naar de vermiste Wico van Leeuwen uit Borculo heeft niets opgeleverd. Met prikstokken is een bosgebied bij Haarlo afgezocht, maar volgens de politie zonder resultaat.
 
"We hebben Wico niet aangetroffen", laat een persvoorlichter weten. "Maar het onderzoek gaat door." Waar de politie precies naar op zoek was in het bosgebied aan de Avinkweg wordt in verband met het onderzoek niet bekendgemaakt: "Maar we hebben hem nog steeds niet gevonden." Naast agenten waren ook personen van het Nederlands Forensisch Instituut, een PD-unit en speurhonden aanwezig om onderzoek te doen. Dat deden zij naar aanleiding van informatie dat uit het onderzoek naar voren was gekomen.
 
Wico van Leeuwen wordt sinds half mei vermist en werd mogelijk voor het laatst gezien in Enschede. Zijn laatst bekende woonadres is in Borculo. Eerder werden woningen aan de Heerlijksheidsstraat in Borculo en een vijver in Eibergen doorzocht in de zaak. Ook het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedde aandacht aan de vermissing.
 
Geschreven door Mediapartner-REGIO8

Share