Geplaatst op: 15 december 2022, 09:20

Eibergen -Een oldtimer is donderdagmorgen onderweg naar een oldtimerbeurs in brand gevlogen in Eibergen. De bestuurder uit Enschede reed vervolgens rechtdoor in een bocht en botste tegen een boom, hij raakte niet gewond.
 
Het eenzijdige ongeval gebeurde rond 06.30 uur op de Rammelbroeksweg. De bestuurder van het voertuig was onderweg naar een oldtimerbeurs in Düsseldorf, in Duitsland toen het misging. De navigatie in de personenauto ging uit, de automobilist probeerde deze opnieuw aan te zetten waardoor kortsluiting ontstond. De oldtimer vloog tijdens het rijden in brand, vervolgens reed de bestuurder in een bocht rechtdoor en knalde hij met zijn voertuig tegen een boom. De automobilist kon het voertuig op tijd verlaten.
 
Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft de man nagekeken, hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Zijn auto is volledig uitgebrand. De oldtimer is afgeschreven en moest worden weggesleept. De bestuurder is door de politie opgevangen en kon zijn weg naar de oltimerbeurs in Düsseldorf niet vervolgen.

Share