Geplaatst op: 23 november 2022, 09:30

De Heurne – Meerdere personen zijn dinsdagavond gewond geraakt bij een frontale aanrijding in De Heurne. Daarvoor zijn meerdere ambulances, brandweer en politie uitgerukt. Ook werd in eerste instantie een traumahelikopter opgeroepen maar deze werd later afgemeld.
 
Het ongeval gebeurde rond 22.15 uur op de Caspersstraat. Het ging mis toen een 22-jarige bestuurder uit Winterswijk een auto wilde inhalen, hierbij klapte hij vol op een tegenligger. Beide auto's kwamen daardoor in de berm tot stilstand. Een bestuurder zat langere tijd bekneld, deze raakte ernstig gewond. Ook enkele andere inzittenden raakten gewond en zijn per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Getuigen melden dat de auto erg dicht op een voorganger zat, dit is niet bevestigd door de politie.
 
De weg is tijdelijk afgesloten geweest voor verkeer. De verkeersongevallenanalyse zal onderzoek verrichten naar de exacte oorzaak. Daarnaast wordt ook de telefoon van de bestuurder onderzocht. Beide auto's moesten worden afgesleept.

Share